Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Vergelijkingssite maken? Tips om vandaag nog geld te verdienen!

Een vergelijkingssite maken is makkelijker dan je denkt. Het is bovendien een manier om online geld te verdienen die steeds populairder wordt en dat is niet voor niks. Je kunt er namelijk heel veel geld mee verdienen, makkelijk en snel! Wij geven je tips waarmee je vandaag nog je eigen vergelijkingssite kunt starten.

Een vergelijkingssite is een website waarop consumenten producten of diensten kunnen vergelijken. Vaak zijn daarom deze sites speciaal ingericht voor een specifieke productgroep. Daarmee trek je een gerichte doelgroep en wordt het simpeler om bezoekers te trekken. De website bestaat vaak uit verschillende pagina’s, maar er is maar 1 pagina waar het echt om draait: de vergelijker zelf. Met deze tool zoek jij in een grote database naar allerlei verschillende soorten aanbiedingen en prijzen, waarbij je met allerlei filters je zoekactie kunt verscherpen om de beste en goedkoopste deal te vinden. Vaak gaat om het producten als energie, verzekeringen en abonnementen voor TV, internet en mobiele of vaste telefonie. Een voorbeeld kan je hier vinden.

Achter deze filter zit een groot aantal aanbieders. Bijvoorbeeld op een vergelijkingssite voor energie vind je de aanbiedingen van (bijna) alle energieleveranciers. Zij zijn echter niet diegene die de website beheren, want die moet onafhankelijk blijven. Daarom is de beheerder van de website slechts een tussenpersoon, maar die krijgt wel een mooie vergoeding als iemand via de vergelijker iets koopt. Vaak moet je dan denken aan bedragen van €20 - €50 per verkoop.

Dat zijn natuurlijk mooie bedragen, zeker als je veel bezoekers op je site weet te krijgen kun je hier serieus een fortuin mee verdienen, maar hoe maak je nu eigenlijk zo’n site? Dat lijkt namelijk heel moeilijk: de vergelijker maken, koppelen aan een database en dan ook nog een samenwerking aangaan met al die verschillende bedrijven van wie je het product aanbiedt. Gelukkig is dat tegenwoordig steeds makkelijker!

Het spelen van tussenpersoon tussen consument en bedrijven heet affiliate marketing. Jij maakt reclame voor producten van een ander, en daar krijg je de vergoeding voor. Er zijn speciale netwerken voor affiliate marketeers waar je jezelf kan aanmelden. En via dat netwerk kun je daarna met 1 klik jezelf dan weer aanmelden bij honderden bedrijven die hebben aangegeven dat er voor hun producten reclame gemaakt mag worden.

Het mooiste is echter dat een van de beste van deze netwerken genaamd Daisycon jou ook gratis de code aanbiedt om binnen enkele minuten een vergelijker te maken en op je site te zetten. Als je die gebruikt ben je automatisch ingeschreven voor alle leveranciers die je vergelijkt en hoef je verder niks meer te doen. Als er nieuwe prijzen of acties zijn worden die automatisch bijgewerkt. Je hoeft dan alleen nog een website eromheen te maken, en dat kan dan weer heel makkelijk en goedkoop via Mijndomein , die hebben een speciale tool om een website te bouwen zonder enige technische kennis (de beste die er is: Wordpress). Begin vandaag nog en verdien geld!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook