Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Online geld verdienen? Pas op voor multi-level marketing initiatieven!

Er zijn heel veel mensen die meer geld willen verdienen, of die naast hun studie of baan geld willen bijverdienen. Tegenwoordig zoekt men hier vooral manieren voor via het internet. Online geld verdienen is tegenwoordig ook heel goed mogelijk, alleen zijn niet alle initiatieven even betrouwbaar. Sterker nog: er zijn heel veel mensen die via internet geld verdienen door misbruik te maken van andere mensen, die ook een inkomen proberen te genereren. Wij waarschuwen je daarom om altijd kritisch te blijven en niet zomaar overal je gegevens af te geven, en al helemaal niet een bedrag te investeren zonder dat je weet wat je ervoor terug krijgt! Multi-level marketing is een van de soorten modellen waar je voor moet oppassen.

Multi-level Marketing (MLM), ook wel netwerkmarketing genoemd, lijkt sterk op een piramidespel. In veel gevallen is dat het ook, of ontwikkelt het zich (on)bedoeld tot een piramidespel. MLM heeft twee manieren waarop mensen geld kunnen verdienen: producten van het moederbedrijf verkopen, en nieuwe verkopers aanbrengen. Voor dat laatste krijg men een eenmalige fee en/of een percentage over de omzet van de aangebrachte verkoper. Je kan je wel indenken dat dit laatste erg interessant is omdat dat een soort van passieve inkomsten opbrengt. Daarom wordt dit vaak ook de focus van veel deelnemers. Wanneer dat gebeurt, is het niet anders meer dan een piramidespel.

Om die reden zijn er dan ook veel regels verbonden aan MLM. Piramidespellen zijn namelijk verboden in veel landen. Zolang er nog wel daadwerkelijk een product wordt verkocht is het vaak legaal, maar dan moet daar ook wel het grootste deel van de omzet uit komen. Het werven van nieuwe verkopers mag dus niet meer opleveren. Bovendien zijn er veel voorwaarden zoals terugkoopregelingen, winstgevendheid van de startinleg en voorraad vorming. De onderste verkopers in het netwerk of piramide mogen ook geen verlies lijden.

We zijn terughoudend met het noemen van namen die wat ons betreft onder de ML-noemer vallen, want omdat we er zelf niet aan meedoen kunnen we dan nimmer bewijzen. Wel kunnen we je wijzen op betere, betrouwbare en makkelijke manieren om geld te verdienen. Deze beschrijven we namelijk om onze website! Makkelijk zijn de methoden als spaarprogramma’s , betaalde enquêtes invullen , geld verdienen met Facebook en cashback shoppen . Snel geld kun je verdienen met affiliate marketing , online beleggen in opties (Forex), een eigen website of webshop . Zorg ervoor dat je jezelf goed inleest en kies voor de betrouwbare sites die wij noemen, dan zit je in ieder geval veilig.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook