Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Geld besparen, of meer geld verdienen, wat is slim?

Wanneer je jouw financiële ruimte wil vergroten dan kun je twee dingen doen: minder uitgeven door geld te besparen, of meer inkomsten genereren door geld (bij) te verdienen. Maar wat is nu het slimste (om mee te beginnen)? In deze blog proberen we een goed antwoord te geven op die vraag, door van beiden de voor- en nadelen te belichten en je onze tips te geven.

Geld besparen

Een goede manier om meer geld over te houden is het terugdringen van je kosten. Door je vaste lasten maar ook overige uitgaven stelselmatig te minderen wordt het verschil tussen inkomsten en uitgaven meer positief (of minder negatief). Zeker met de vaste lasten is dit effect bovendien langdurig en hoef je er maar één keer over na te denken om doorlopend voordeel te hebben. En op tips-geldbesparen.nl vind je bovendien allerlei tips om slim en makkelijk te besparen, waarbij je geen dingen hoeft te laten. Nadeel van geld besparen is echter wel dat er altijd een beperkt effect mogelijk is. Je kunt je kosten maar tot bepaalde hoogte verlagen, daarna houdt het op.


Geld (bij)verdienen

Meer geld verdienen lijkt daarom interessanter. De potentie daarvan is namelijk ongelimiteerd, echter is geld verdienen ogenschijnlijk toch een stuk minder makkelijk. Want als daar een simpele manier voor was geweest dan waren we allemaal allang rijk! Internet biedt daarin uitkomst, want online zijn er veel manieren om geld te verdienen. Wees wel gewaarschuwd, er zijn veel websites die proberen jou te lokken om via hen gouden bergen te verdienen! Vaak zijn dit juist oplichters die alleen maar aan jouw willen verdienen. Daarom hebben we op deze website alle manieren en bijbehorende websites verzameld die wel betrouwbaar zijn, en geven we je tips om daar zoveel mogelijk uit te halen.

Met de methoden die we beschrijven kun je zelf eenvoudig toepassen, en zelfs al vandaag mee beginnen. Let wel op dat je op alle bijverdiensten wel belasting moet afdragen, en dus moet opgeven bij je jaarlijkse opgave. Het lijkt al snel ontmoedigend dat je een groot deel van je extra bijverdienste weer moet inleveren, maar bedenk je dat je zelfs met de meeste simpele manieren van geld verdienen zoals spaarprogramma’s en betaald enquêtes invullen al honderden euro per maand kan binnenhalen. Bovenaan deze pagina vind je een overzicht van alle methoden die we aanbevelen in twee categorieën gerangschikt: makkelijk geld verdienen (weinig risico, makkelijk en voorspelbaar, maar ook langzamer), en snel geld verdienen (maar daar zit wel een risico aan).

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook