Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Betrouwbaar online betaalde enquetes invullen? Tips-GeldVerdienen.nl

Betaald enquetes invullen is een populaire manier van online geld verdienen, maar is het ook betrouwbaar? Wij hebben ons ingeschreven bij een groot aantal onderzoekspanels waar je dit kan doen, waaronder alle bekende namen, en hebben voor jou een top 6 samengesteld van de beste panels. Deze panels zijn betrouwbaar en bieden daarbij goede vergoedingen, voldoende enquetes per week/maand, en betalen je verdiende geld ook daadwerkelijk uit op je bankrekening.

In het samenstellen van deze top hebben we gekeken naar alle online panels waarbij je voor geld enquetes in kan vullen. Er zijn ook veel onderzoekspanels waar je zonder vergoeding vragenlijsten beantwoordt maar dat vinden wij niet zo interessant. Verder hebben we puur gekeken naar sites die ook echt gericht zijn op de Nederlandstalige/Vlaamse markt. Wanneer je namelijk jezelf bij bureaus inschrijft uit het buitenland kan het zomaar zijn dat achteraf blijkt dat ze de vergoeding helemaal niet kunnen uitkeren naar jouw bankrekening! Die zijn dus niet betrouwbaar.

Belangrijk te duiden is dat we niet hebben gekeken naar (vergelijkings)websites die jou inschrijven voor onderzoekspanels, maar zelf geen enquetes aanbieden. Denk aan panelchoice.nl, betaaldeonlineenquetes.nl en surveyswine.nl Dit soort sites willen vaak alleen maar dat jij je e-mailadres afgeeft zodat ze jou tegen vergoeding weer kunnen aanmelden bij onderzoekspanels waar jij je ook gewoon zelf voor kan aanmelden. Het probleem is echter dat je door je e-mail af te staan ook allerlei spam krijgt. Belangrijkste tip is dus om dat nooit te doen, en je alleen direct zelf bij onderstaande panels in te schrijven. Je mag zelf kiezen welke je het fijnste vindt overkomen, maar we raden je wel aan om sowieso van meerdere panels gebruik te maken want dan krijg je meer enquetes en verdien je dus ook meer per maand!

Belangrijkste eigenschap van alle onderzoekspanels is wat ons betreft dan ook verdienpotentie. Dit betekent A) of je een goede vergoeding krijgt per enquete (en afhankelijk hoe lang het invullen duurt een hogere vergoeding), en B) dat je ook genoeg enquetes krijgt elke week/maand om in te vullen. Naast verdienpotentie hebben we ook gelet op de gebruiksvriendelijkheid, of je de verdiende vergoeding cash naar je bankrekening kan worden overgemaakt en als laatste hebben we zelf getest of het geld ook echt aankomt. Op basis van die eigenschappen kun je goed kijken of panels betrouwbaar zijn, en hebben we de beste 6 voor je op een rij gezet:

Panel Score Informatie / ervaringen
1. Panelclix 10 Onderdeel van Euroclix met de beste vergoedingen, cash! Ook
veel enquêtes. NB: Wel afentoe zelf even inloggen om te kijken
of er onderzoeken beschikbaar zijn, want je krijgt niet voor elke
enquête een uitnodiging per mail... Nu € 2,55 aanmeldbonus!
2. Toluna 9 Veel enquêtes, uitbetalen mogelijk in cash vanaf €30,- Ook een
goede app beschikbaar voor op de telefoon.
3. Opinieland 9 Online betaalde enquêtes invullen, uitbetaling in cash mogelijk
via PayPal. Veel beschikbare onderzoeken elke dag.
4. MySurvey 8 Fijne portal, veel vragenlijsten, vergoedingen worden direct
bijgeschreven. Cash uitbetaling via PayPal.

5. Panelwizard 8 Hoogste vergoeding per vraag, uitbetaling in cash. Korte en
prettige enquêtes, maar helaas niet veel onderzoeken per maand.
6. GlobalTestMarket 7,5 Zusje van MySurvey, maar de portal is minder gebruiksvriendelijk.
Wel goede vragenlijsten en uitbetaling via Paypal.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook