Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Geld verdienen met je auto: Snappcar | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen kan online op veel manieren, maar Snappcar is wel een hele leuke offline methode, snel en makkelijk. Via deze tool kan je namelijk je auto verhuren op dagen dat je hem zelf niet nodig hebt. Je kan er zoveel mee verdienen dat je er per saldo zelfs meer mee verdient dan dat je auto eigenlijk kost! En gezien jou dit gemiddeld €30,- per dag oplevert kan de winst snel oplopen. Wij leggen uit hoe het precies werkt en wat het je op kan leveren.

In Nederland staan 8 miljoen auto's gemiddeld 23 uur per dag stil. Zonde natuurlijk! Vooral omdat tegelijkertijd veel mensen geen auto hebben. SnappCar brengt auto-eigenaren en mensen zonder auto samen. Jij kan als eigenaar je auto verhuren, en anderzijds als huurder goedkoop een auto regelen. Dit platform biedt naast het contact leggen tussen personen een aantal andere voordelen met zich mee:

  • Je bent als verhuurder EN huurder all-risk verzekerd voor schade en pech, inclusief medepassagiers;
  • 24/7 hulp bij pech, waarbij vervangend vervoer binnen Europa;
  • Betrouwbaar netwerk, alle leden worden gecontroleerd;
  • Eerlijke, vastgestelde vergoedingen voor de verhuurder;
  • Voor de huurder 30-50% lagere prijzen vergelijken met traditionele verhuurmaatschappijen, dus die bespaart ook!

Het werkt ook heel makkelijk en snel: je mag zelf bepalen wanneer jij je auto wil verhuren. Mensen die toegang hebben gekregen tot het netwerk (zie onderstaande regels) kunnen dan jouw auto vinden op he platform en vragen om je auto te huren. Dan kun je nog steeds afwegen of je de auto uitleent of toch niet. Natuurlijk krijg je alleen een vergoeding als je de auto ook echt verhuurt. Het kan ook net zo goed voorkomen dat niemand interesse heeft. Betalen gebeurt trouwens altijd vooraf. De spelregels zijn verder heel duidelijk:

  • De huurder moet minimaal 1 jaar een rijbewijs hebben;
  • De huurder moet minimaal 21 jaar oud zijn;
  • De huurder moet zijn identiteit vast kunnen laten stellen;
  • De huurder betaalt zelf de brandstof en gereden boetes.

Afsluitend vinden we de missie van Snappcar ook bewonderenswaardig. De community is namelijk gestart met het doel om uiterlijk 2018 bij te dragen aan minder auto’s in Europa, wel 1%. Dat lijkt weinig maar is in absolute aantallen heel erg veel, want elk jaar komen er 1.000.000 auto’s bij! En wist je dat er in Europa 250 miljoen auto’s zijn die gemiddeld 23 uur per dag stil staan? Onzinnig natuurlijk! Als we vaker onze auto met elkaar delen zijn er in totaal minder auto’s nodig. Zo reduceren we de CO2-uitstoot voor de productie van auto’s, gaan we bewuster leven en leren we ook nog eens leuke mensen in onze buurt kennen. Besparen op je portemonnee, en het milieu!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook