Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Affiliate marketing via social media | TipsGeldVerdienen.nl

Affiliate marketing via social media is een goed alternatief voor een eigen website. Daarnaast is het een manier om online geld te verdienen met meer potentieel dan veel andere methoden. Dit komt door de populariteit van social media en daarmee het gemak om een groot publiek te bereiken. En zeker omdat iedereen het kan doen, gewoon via je bestaande account, is het snel en makkelijk om ermee te beginnen. Ook jij kan vandaag al geld verdienen via Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube, Instagram etc. Wij geven je tips waar je op moet letten.

Eerst nog een korte uitleg over affiliate marketing : dit betekent dat jij als “affiliate marketeer” (ook wel publisher genoemd) reclame maakt voor producten of diensten van derden. En wanneer via jouw reclame iets wordt verkocht krijg jij daarvoor een commissie. Soms is dat per verkoop, maar soms ook al voor een lead of zelfs per klik. Reclame maken mag je overal doen, afhankelijk van de campagneregels. Veel gebruikte opties zijn eigen websites, mailcampagnes en social media. Maar een website bouwen heeft tijd, geld en kennis nodig, terwijl je voor e-mailmarketing een bestand moet opbouwen/kopen. Social media is vrij toegankelijk en waarschijnlijk heb je zelfs als meerdere accounts. Die kun je gewoon gebruiken voor affiliate marketing en er dus geld mee verdienen!

Je hoeft eigenlijk nog maar twee dingen te doen: 1) bedenken waar je reclame voor wil maken, en 2) erachter komen waar je contacten kan leggen met bedrijven die het goed vinden dat jij reclame voor hun producten of diensten maakt tegen vergoeding. Punt 1 is lastig want er is veel te kiezen, maar we raden je aan om erachter te komen wat populair is binnen jouw netwerk. Dat is namelijk waar je de reclame laat zien, dus zijn je kansen groter wanneer je weet waar eventueel interesse in is. Punt 2 is lastig als je het zelf moet uitzoeken, maar wij helpen je uit de brand. Er zijn namelijk twee manieren om met bedrijven in contact te komen: Affiliate netwerken en Euroclix.

Laten we beginnen met de beste optie: Euroclix . Dit is eigenlijk een spaarprogramma en cashbacksite. Dat betekent dat jij met korting kan winkelen bij de 1500+ webwinkels en online bedrijven waar Euroclix partner mee is. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Bol.com,  MediaMarkt, Zalando, HEMA, Groupon,  etc. Het superhandige is echter dat jij voor alle acties van die aanbieders echter heel simpel links kan delen via social media. En als er dan iets wordt verkocht via die post krijg je daar een vergoeding voor! Precies affiliate marketing dus, maar extreem makkelijk en snel. Inschrijven is gratis en je krijgt zelfs al direct een startbonus van €2,55 . En dan kun je ook gebruik maken van korting voor jezelf en andere verdienmanieren zoals betaalde enquêtes invullen.

Affiliate netwerken zijn een andere optie maar die zijn een stuk technischer. Dat komt omdat die er meer op geënt zijn om affiliate marketing via websites toe te passen. Je kan dus niet simpel dingen delen via een like-button, maar moet echt met deeplinks werken. Nog steeds super interessant omdat de vergoedingen hier vaak net iets hoger liggen, maar wel een stuk meer werk. Als je voor deze optie kiest raden we je sterk het netwerk Daisycon aan, dat is wat ons betreft de beste van Nederland met veel aanbieders en goede verdiensten.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook