Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Geld verdienen met social media | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met social media is echt is van deze tijd. Facebook, Twitter, Linkedin, Instragram, Pinterest, Youtube en al die andere platformen vieren hoogtijdagen. En juist omdat ze zo populair zijn kan je er snel en makkelijk online geld mee verdienen. Je bereikt er namelijk relatief eenvoudig een groot aantal mensen mee, en als je hetslim aanpakt levert je dat veel geld op. Je moet dan echter wel weten wat je doet: wij geven je tips hoe je het zo kan aanpakken dat je er ook daadwerkelijk goed mee verdient.

De eerste vraag die je hebt is uiteraard: hoe kan ik dan geld verdienen? Het belangrijke begrip dat je moet kennen is in dit geval affiliate marketing. Dit betekent zoveel als reclame maken voor producten van een ander. En als jij met jouw reclame iets verkocht krijgt, dan hoort daar uiteraard een vergoeding tegenover te staan. Vaak is dat een fee of percentage van de verkoop, maar soms ook al een vergoeding per lead of zelf al per klik!

Waarom bedrijven jouw hiervoor willen betalen? Heel simpel: zelf kunnen ze prima reclames maken op TV, radio en internet maar dan kost ze dat heel veel geld zonder dat ze eigenlijk van tevoren weten of het wel gaat werken. En bij affiliate marketing wordt alleen betaald voor een uitkomst. Al is dat een verkoop, lead of klik, het is in ieder geval voorspelbaar. Een tweede voordeel voor bedrijven is dat reclame via jou veel meer gemeend overkomt bij je vrienden dan wanneer een bedrijf dat zelf doet. En natuurlijk weet jij veel beter wat er speelt in je netwerk en wat je dus eventueel succesvol kan promoten.

Maar hoe vind je dan bedrijven en producten waar je reclame voor mag maken? Simpel! Er zijn daar twee manieren voor: Affiliate netwerken en Euroclix.

Allereerst de beste optie: Euroclix , eigenlijk van origine een cashbacksite. Dat betekent dat jij met korting kan winkelen bij de 1500+ aangesloten webwinkels en online bedrijven waar Euroclix mee samenwerkt. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Bol.com, MediaMarkt, Zalando, HEMA, Groupon,  etc. Het superhandige is echter dat jij alle acties en producten van die aanbieders echter heel makkelijk kan delen via social media, met 1 druk op de knop! En als er dan iets wordt verkocht via die post krijg je daar een vergoeding voor! Precies affiliate marketing dus, maar extreem simpel en snel. Inschrijven is gratis en je krijgt zelfs al direct een startbonus van €2,55 . En dan kun je ook gebruik maken van korting voor jezelf en andere verdienmethoden zoals betaalde enquêtes invullen.

Affiliate netwerken zijn een andere optie om je aan te melden bij bedrijven, maar die zijn wat technischer. Dat komt omdat die er meer op bedoeld zijn voor webmasters om affiliate marketing via hun sites toe te passen. Je kan dus niet eenvoudig delen via een like-button, maar moet echt met deeplinks aan de slag. Nog steeds aantrekkelijk omdat de vergoedingen hier veel ook hoger liggen, maar ook meer werk. Als je voor deze optie kiest raden we je sterk het netwerk Daisycon aan, dat is wat ons betreft de beste van Nederland met veel aanbieders en goede verdiensten.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook