Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Een eigen vergelijkingssite bouwen | Tips-GeldVerdienen.nl

Een eigen vergelijkingssite bouwen is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Het is zelfs relatief snel en makkelijk voor elkaar te krijgen. Er bestaan namelijk automatische vergelijkingstools die je met 1 simpele code op je website kan plaatsen en die verder helemaal automatisch werken en worden geupdate. Daar hoef je dan verder niks meer aan te doen. Daisycon biedt jou gratis het gebruik aan van hun vergelijkers voor onder andere energie, verzekeringen, telecom, mobiele telefoon abonnementen en Sim Only.

Vergelijkingssites zijn populaire websites waar consumenten heel simpel de prijzen en uiteenlopende producten van verschillende aanbieders binnen een productcategorie kunnen vergelijken. Hierdoor kan je niet alleen het goedkoopste aanbod vinden, maar gewoonweg de beste deal voor jou, die het meest aansluit bij je behoeften. Natuurlijk maken de webmasters deze sites niet voor niks, want elke keer als iemand via de vergelijking ook echt een abonnement afsluit verdient de site er geld mee. Dit heet affiliate marketing: het aanbieden van producten van derden. Elke keer als jij voor een bedrijf iets van hen verkoopt, krijg jij daar een commissie voor. Vaak is dat een vergoeding per verkoop, en is meestal een bedrag rond de €20,- tot €50,- per keer en dus kan het een webmaster veel opleveren.

Eerder hebben we al verteld dat tegenwoordig iedereen heel makkelijk een website en of webshop kan bouwen met de software van MijnDomein , maar je kan dus ook heel makkelijk een vergelijkingssite bouwen. Daisycon biedt jou namelijk gratis het gebruik aan van een groot aantal vergelijkers. Die kun jij met 1 simpele code op je site zetten en dan wordt alles automatisch bijgehouden. Altijd staan de laatste prijzen en aanbiedingen erin, en hoef je er zelf dus niks meer aan te doen. Je kan de vergelijkers zelfs nog customizen door kleuren aan te passen en de standaard instellingen te wijzigen zoals de vergelijker in beeld komt. Er zijn vergelijkingstools voor de volgende producten:

  • Energie: vergelijk prijzen van de belangrijkste leveranciers van elektriciteit en gas;
  • Telecom: vergelijk abonnementen op tv, internet en bellen in alle combinaties, van de grote aanbieders zoals KPN en Ziggo;
  • Mobiele telefonie: vergelijk abonnementen met een nieuwe telefoon van alle grote providers zoals KPN, T-Mobile en Vodafone;
  • Sim Only: abonnementen vergelijken met alleen een Sim-kaart;
  • Zorgverzekering: zet alle zorgverzekeringen op een rij en vind de beste deal;
  • Autoverzekering: alle prijzen van de belangrijkste verzekeraars onder elkaar;
  • Reisverzekering: veilig op reis voor de beste prijs, door slim te vergelijken welke verzekering het goedkoopst is met de beste dekking.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook