Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Lijst met de beste betaalde enquêtes / onderzoek panels | Tips-GeldVerdienen.nl

De beste betaalde enquêtes / onderzoek panels hebben we voor je in een lijst gezet. Omdat veel mensen het interessant vinden via internet geld te verdienen, en zeker omdat je dit online makkelijk en snel kan doen met het invullen van enquêtes, zijn er veel onderzoek panels die dit aanbieden. Zij verdienen geld met de resultaten van de onderzoeken, en daarom willen ze jou best een beloning geven voor een ingevulde enquête. Er zijn echter zoveel van dit soort bureaus dat het handig is te weten welke het beste zijn. Welke betalen bijvoorbeeld het beste? Welke vragenlijsten zijn het prettigst om in te vullen? Welke panels hebben sowieso genoeg beschikbare onderzoeken dat je er ook echt leuk mee kan verdienen?


Wij hebben onszelf ingeschreven voor alle gerenommeerde online onderzoek panels. Alleen door zelf te testen kan je eigenlijk een goede mening vormen vinden wij. Daarbij hebben we uiteindelijk alleen gekozen voor panels die je vergoeding cash uitbetalen op je bankrekening, want aan waardebonnen heb je toch een stuk minder. Er zijn zelfs onderzoek panels waar je helemaal geen vergoeding krijgt! Dat is wel zonde van je tijd… Het is ook zonde van je tijd als de vergoeding totaal niet in verhouding staat tot de lengte van een onderzoek. Sommige panels hebben vaste vergoedingen, ongeacht de duur van de vragenlijst en dan kom je er soms ook aardig bedrogen uit. Anderen hebben juist weer een vergoeding per vraag, dat is een stuk eerlijker. Als laatste hebben we gekeken of het geld ook daadwerkelijk en binnen redelijke termijn naar je bankrekening wordt overgemaakt. Op basis van die criteria raden wij je aan om alleen bij de onderstaande 6 panels aan te melden als je geld wil verdienen met betaalde enquêtes invullen. Het liefst overigens meldt je jezelf aan voor minimaal 3 panels zodat je ook altijd voldoende onderzoeken beschikbaar hebt.


Panel

Score

Informatie / ervaringen

1. Panelclix

10

Onderdeel van Euroclix met de hoogste vergoedingen. Ook
veel onderzoeken per week. NB: Wel af en toe zelf even inloggen om te kijken of er onderzoeken beschikbaar zijn, want je krijgt niet voor elkeenquête een uitnodiging per mail... Nu € 2,55 aanmeldbonus!

2. Toluna

9

Ruim aantal enquêtes, uitbetalen kan in cash vanaf €30,- Ook een
goede app voor op de telefoon te installeren.

3. Opinieland

9

Online betaalde onderzoeken invullen, uitbetaling in cash naar je PayPal account.

Veel onderzoeken per week.

4. MySurvey

8

Fijne website, veel onderzoeken, beloningen worden direct
bijgeschreven. Cash uitbetaling naar je PayPal rekening.

5. Panelwizard

8

Hoogste vergoeding per vraag, vergoeding in cash. Korte en
fijne vragenlijsten, maar jammer genoeg niet heel veel enquêtes per maand.

6. GlobalTestMarket

7,5

Van hetzelfde bedrijf als MySurvey, maar de portal is minder gebruiksvriendelijk. Verder prima enquêtes en ook uitbetaling via Paypal.



Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook