Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / review: is de Onderzoekgroep betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

In deze review lees je onze ervaringen met De Onderzoekgroep, en beantwoorden wij de vraag: “Is De Onderzoekgroep betrouwbaar?” Online geld verdienen kan met heel veel manieren, maar een van de meest gebruikte methoden is zeker in de laatste jaren het betaald invullen van onderzoeken/enquêtes. Tussen de vele websites waar dit mogelijk is, kom je ook vaak De Onderzoekgroep tegen, maar waarom is dat zo? Wat zorgt ervoor dat De Onderzoekgroep zo alom aanwezig is en dat er overal reclame voor wordt gemaakt?

Online makkelijk en snel geld verdienen gaat dus prima met het invullen van betaalde onderzoeken. Het is relatief risicovrij omdat je geen geld kan kwijtraken of verliezen, en je weet vooraf hoe hoog je beloning is per onderzoek. Mede daarom heeft het ook zo’n vlucht gekregen en zijn er ook genoeg onderzoekpanels waar je jezelf kan inschrijven. Naast dit grote aanbod aan onderzoekpanels die betaalde enquêtes versturen, zijn er ook sites waar je jezelf kan inschrijven voor een soort van nieuwsbrief, waarbij de website zegt dat ze jou de beste onderzoekwebsites gaan aanbevelen/toesturen. (Zoals onder andere betaaldeonlineenequetes.nl en panelchoice.nl.) Helaas moet je dan eerst wel je e-mail afgeven en krijg je uit het niets opeens allerlei spam en wordt al snel duidelijk dat deze websites alleen maar geld aan jou willen verdienen en zeker niet andersom. Jezelf inschrijven bij de beste enquêtepanels is dus verstandiger, en daarom hebben we de beste voor je verzameld op deze pagina . Je mag zelf bepalen waar je je aanmeldt, wij geven je alleen onze ervaringen en reviews.

Je zal in de lijst van goede panels zien dat De Onderzoekgroep er niet tussen staat. En dat is terecht als je deze ervaringen / reviews leest:

De Onderzoekgroep doet niet aan vergoedingen! Ze geven jou geen beloning. Tegelijkertijd doen ze wel heel veel beroep op jouw intrinsieke motivatie omdat je het leuk vindt om aan de onderzoeken mee te doen en daarmee instellingen en bedrijven te helpen. Echter zijn het wel lange enquêtes en word je ook nog eens best vaak op je 06 gebeld of je mee wil doen aan een onderzoek. Dat is ons iets teveel van het goede, wij bepalen zelf wel wanneer we mee willen doen en niet omdat we daar steeds naar gevraagd worden!

Uiteindelijke conclusie is zoals te verwachten dat De Onderzoekgroep zeker niet een van de betere onderzoekpanels van Nederland is, en we raden je dan ook zeker af om je hier voor aan te melden: Je kan met onderzoeken invullen namelijk ook geld verdienen, en dus kan je beter deze panels gebruiken.


Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook