Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / review: is I-Say betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

In deze review lees je over ervaringen met I-Say , en beantwoorden we jouw vraag: “Is I-Say betrouwbaar?” Online geld verdienen ken veel verschillende vormen, echter een van de meest gehanteerde manieren is vooral de laatste tijd het invullen van betaalde enquêtes. Onder het grote aantal sites waar dit kan, vind je ook meestal I-Say, maar waarom is dat het geval? Wat zorgt ervoor dat I-Say in alle lijstjes voorkomt en dat men deze site zo sterk aanbeveelt?

Online snel en vooral makkelijk geld verdienen kan prima met het betaald invullen van enquêtes. Het is bijna zonder risico want je kan geen geld verliezen of vergokken, en je ziet van tevoren hoeveel je beloning is voor een enquête. Juist daarom heeft het ook zo veel aftrek en zijn er ook genoeg onderzoekpanels waar je jezelf kan inschrijven. Naast dit grote aantal onderzoekpanels die tegen betaling enquêtes aanbieden, zijn er tevens websites waar jij jezelf kan opgeven voor een soort van nieuwsbrief, waarbij de website zegt dat ze jou de beste onderzoekwebsites zullen doorsturen. (Zoals bijvoorbeeld: betaaldeonlineenequetes.nl en panelchoice.nl.) Jammer genoeg moet je dus eerst je e-mail invullen en krijg je opeens allemaal spam en is al snel duidelijk dat deze sites enkel geld aan jou willen verdienen en juist niet andersom. Jezelf registreren bij de beste onderzoekpanels is dus veel slimmer, daarom hebben we de beste in een top 8 gezet op deze pagina. Je mag zelf bepalen waar je jezelf registreert, wij geven je enkel ervaringen en review over betrouwbaarheid en nut.

Je zal in de top 8 van beste panels zien dat I-Say er nog net bij staat. Het is dus lang niet de beste, maar wel een van de weinig echt goede op het internet. Je snapt wel waarom als je deze ervaringen / review leest:

  • Bij I-Say spaar je voor waardebonnen. Geen cash dus, maar er zitten wel interessante waardebonnen bij hoor!
  • Een fijne en up-to-date website en portal;
  • Prima onderzoeken die makkelijk in te vullen zijn;
  • Goede en rechtvaardige beloningen per ingevulde enquête, die direct op je saldo wordt bijgeschreven;
  • Beloningen worden keurig en binnen afzienbare tijd uitgekeerd.

Eindoordeel is dat I-Say zeker in de top 7 van beste onderzoekpanels van Nederland thuishoort, en we raden je dan ook absoluut aan om je hier te registreren: Je kan met enquêtes invullen namelijk makkelijk geld verdienen, en ook nog best veel als je jezelf bij meerdere panels tegelijk inschrijft.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook