Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met leden aanbrengen | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met leden aanbrengen (referrals) is eigenlijk een manier van affiliate marketing. In feite gaat het hier namelijk om het genereren van een lead. Iemand die namelijk ergens lid wordt brengt nog geen geld op, maar is wel makkelijk te benaderen. Daarom krijg jij daar een vergoeding voor die we in de marketing ook wel CPL noemen: commission per lead. Die vergoeding ligt uiteraard lager dan een commission per sale, maar is ook makkelijker te realiseren. Dat maakt dat je er makkelijker geld mee kan verdienen en eerder kan scoren.


Referral komt van het werkwoord ‘to refer’, en dat betekent simpel vertaald “doorverwijzen”. Er zijn genoeg netwerken en programma’s die jou graag belonen als jij mensen naar hen doorverwijst die vervolgens lid worden. Bijvoorbeeld voor het aanmelden bij een netwerk, nieuwsbrief of het lid worden van een collectief of vereniging. Daartoe zijn ze simpelweg bereid omdat ze daar zelf weer wat mee willen verdienen, direct of indirect.

Feitelijk is leden aanbrengen dus een vorm van affiliate marketing , waarbij je een vergoeding krijgt voor mensen die zich aanmelden voor een bepaald netwerk. Hier zit dus nog geen sale of iets bij. Daarom is het geen commission per sale (CPS), maar een commission per lead (CPL). Eigenlijk is dit juist goed nieuws omdat de drempel voor aanmelding lager is dan voor een aankoop, wat je succeskans zal vergroten. Tegelijk wordt wel je commissie om diezelfde reden iets lager dan voor de CPS makreting. Een paar euro ten opzichte van tientjes bij CPS.

Maar er is nog een ander, veel groter voordeel aan CPL: Naast de eenmalig commissie per lead/inschrijving zijn er ook programma’s waarbij je daarna nog geld kunt verdienen aan de aangebrachte leden. Spaarprogramma’s (websites waar mensen geld kunnen verdienen met mailtjes lezen, enquêtes invullen etc.) bieden namelijk vaak naast (of in plaats van) de eenmalige aanbrengbonus ook een percentage aan dat jij krijgt over de verdiensten van de leden. Wanneer jij dus personen aanbrengt voor spaarprogramma’s gaan die mensen daar geld verdienen, en daar krijg jij weer een winst over! Dit kan veel hoger oplopen dan de 1 a 2 euro die jij gewoonlijk krijgt met aanmelding en bovendien kan dit wel jaren blijven doorgaan! Dit zijn dus een soort van passieve inkomsten en harstikke interessant. Er zijn zelfs spaarprogramma’s waar je over meerdere lagen die procentuele vergoeding krijgt. Daarmee bedoelen we dat je ook een commissie EN percentage krijgt over de mensen die je indirect aanmeld. Anders gezegd, als jouw aangebrachte leden op hun beurt leden aanbrengen krijg je ook over hun verdiensten een percentage op je rekening! Dit lijkt een beetje op een piramidespel (maar is niet strafbaar) en kan veel makkelijk geld opleveren.

Goed is wel te weten voor welke spaarprogramma’s je mensen moet aanbrengen. Waar krijg je dit soort procentuele vergoedingen, waar zijn de vergoedingen het hoogst en bieden ze ook meerdere referral lagen aan? Het antwoord is gelukkig heel simpel, bij de volledige Top 8 spaarpramma's krijg je zowel een aanbrengbonus als een referralpercentage van 10% :-)

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook