Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met Instagram | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met Instagram is erg modern. Want, Instagram is op dit moment een van de grootste social media, vooral om videos en foto’s te delen. Het is een gratis netwerksite waar iedereen hun media kan delen en elkaar kan volgen. Sinds 2010 bestaat de website en in het begin was de website al snel populair. Tegenwoordig zitten er vooral veel bekende mensen op het netwerk en succesvolle vloggers. De rest van de gebruikers zijn dan weer voornamelijk de volgers van de voorgenoemden. Omdat Nederland een van de meest intensieve gebruikers is van überhaupt internet en ook Instagram, biedt dit kansen om veel mensen te bereiken en daarmee kan je snel geld verdienen.

Geld verdienen met social media, waaronder dus Instagram maar ook Facebook, Twitter en Youtube is namelijk veel makkelijker dan veel mensen denken. En omdat deze kanalen gratis zijn is het makkelijk om hier snel mee te starten. Overigens hebben de meeste mensen al een bestaand account, dus is het ook heel simpel om er snel met van start te gaan. Eigenlijk zijn er in hoofdlijnen maar 2 manieren om geld te verdienen met social media: 1) Betaald berichten en advertenties delen, en 2) affiliate marketing zonder website. Omdat die laatste het meest verdient is dit het slimste om te doen:

Affiliate marketing is het reclame maken voor producten of diensten van anderen. Dit betekent dat jij als “Publisher” reclame maakt voor bedrijven. En als je met die reclame iets verkoopt krijg je daar een commissie voor (commission per sale). Soms krijg je ook al een vergoeding per lead of klik (commission per lead / click). Hoewel affiliate marketing eigenlijk is bedoeld voor beheerders van websites om geld te verdienen, is social media daar tegenwoordig een steeds grotere rol in gaan betekenen. Je kan er namelijk snel heel veel mensen mee bereiken. Jij kan ook vandaag al publisher / affiliate marketeer worden door je aan te melden bij Euroclix . Via dit spaarprogramma kan je met veel manieren geld verdienen, waaronder met het delen van producten/promoties van ruim 1500 webshops en andere bedrijven waar Euroclix mee samenwerkt. Als mensen in jouw netwerk dan iets via de link kopen krijg jij daar een eerlijke vergoeding voor. Hier horen trouwens alle grote spelers bij, zoals bol.com, FonQ, Coolblue en zalando.nl Aanmelden is gratis en je krijgt via deze link zelfs meteen al €2,55 startbonus op je saldo! Het delen van de links werkt via alle grote social media zoals Twitter, Instragram, Facebook en e-mail. Meer tips over affilate marketing via social media vind je hier .

Berichten liken is een andere manier van geld verdienen. Je krijgt dan geen fee per verkoop, maar simpelweg per bericht dat je deelt. Vaak is dit 1 tot 2 cent en dat kun je via verschillende spaarprogramma’s doen. Het voordeel is dat je altijd van tevoren weet wat voor vergoeding je verdient, maar uiteindelijk levert het vaak minder op dan affiliate marketing. We raden dan ook aan om die laatste methode te gebruiken als je veel geld wil (bij)verdienen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook