Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / review: is Jiggy betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

Review en ervaringen over Jiggy: Is Jiggy betrouwbaar? Online geld verdienen kan met veel methoden, en spaarprogramma’s combineren verschillende van deze manieren. Dat maakt het ook zo makkelijk en gebruiksvriendelijk. Er zijn dan ook talloze spaarprogramma’s waar je jezelf kan aanmelden, maar welke zijn er nu beter of misschien juist minder goed? En waar in dat rijtje komt Jiggy terug? Wat zijn de ervaringen en reviews van diegene die er al aangemeld zijn en is echt zo betrouwbaar dat je ook daadwerkelijk je geld uitbetaald krijgt? Op al deze vragen geven wij je in deze blog antwoord.

Zoals je in onze lijst met beste spaarprogramma’s zal zien staat Jiggy in de top 2. Dat is meer dan terecht want het is een erg goed spaarprogramma met veel verschillende verdienmogelijkheden:

  1. De basis van het spaarprogramma is dat leden betaald krijgen voor het lezen van mailtjes met reclames;
  2. Wanneer je meedoet met de acties die je toegestuurd krijgt verdien je daar ook geld mee;
  3. Los van die aanbiedingen kun je via Jiggy sowieso met extra korting (cashback) aankopen doen bij webwinkels waarmee een samenwerking is, en dat zijn er duizenden met bekenden zoals Bol.com en Bon Prix;
  4. Via het online panel kan je betaald enquêtes / onderzoeken invullen. Als je lid wordt van Jiggy moet je nog wel even je account bij het panel activeren. Dit spaart een stuk sneller;
  5. Je kan geld winnen met de wekelijkse bingo;
  6. Je kan geld verdienen met het spelen van spelletjes zoals ‘Zoek de verschillen’, Tetris en Patience;
  7. Voor het aanbrengen van vrienden en familie krijg je 20% over alle punten die zij verdienen met het lezen van mails. Dat kan aardig oplopen als je veel mensen weet aan te brengen!

Hoeveel kan je verdienen met Jiggy?

Omdat ze zoveel verschillende verdienmogelijkheden zijn kan je ook aardig veel geld verdienen per maand. Zeker door de onderzoeken en cashback kan dit makkelijk oplopen naar €50,- zonder dat je er veel tijd aan hoeft te besteden. Dat is toch een leuke bijverdienste. Aanmelden is gratis en je kan vandaag al geld verdienen. Sterker nog, bij aanmelding krijg je direct €1,- aanmeldbonus op je account gestort. Vanaf €11,50 kan je je saldo cash laten overmaken naar je bankrekening.

Is Jiggy betrouwbaar?

Zonder twijfel. Wij hebben zelf een account aangemaakt en in onze ervaringen blijkt dat het verdiende geld snel wordt overgemaakt naar je rekening. Vergoedingen en verdiensten worden ook snel op je saldo bijgeschreven. Onze review is daarmee uiterst positief.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook