Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / review: is Qassa betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

Review en ervaringen met Qassa: Is Qassa betrouwbaar? Online geld verdienen kan op veel verschillende manieren, en spaarprogramma’s combineren meerdere eenvoudige methoden van verdienen. Dit maakt het lekker simpel en toegankelijk voor mensen die niet direct een eigen website willen beheren of veel risico willen nemen met bijvoorbeeld beleggen. Maar er zijn zoveel spaarprogramma’s waar je jezelf kan inschrijven, dat de vraag is welke zijn er aan te raden en welke juist niet? En bij welke van die twee rekenen we Qassa? Wat zijn de ervaringen en reviews van de mensen die er al aangemeld zijn en is het betrouwbaar? Zo betrouwbaar dat je ook echt je geld op je rekening gestort krijgt? Dit soort vragen beantwoorden we in deze blog.

Op de lijst met beste spaarprogramma’s staat Qassa best hoog. Dat is niet zo verwonderlijk want het is een fijn spaarprogramma met veel uiteenlopende manieren van geld verdienen:

  • De basis is dat leden betaald krijgen voor het lezen van mailtjes met acties en aanbiedingen, zoals bij nagenoeg elk spaarprogramma;
  • Als je meedoet met die acties verdien je daar extra geld mee;
  • Naast deze acties kan je met Qassa eigenlijk altijd met korting (cashback) winkelen bij de webwinkels waarmee Qassa samenwerkt, en dat zijn ze bijna allemaal waaronder de bekende namen als Bol.com en Zalando;
  • In de wekelijkse bingoronde kan je mooie prijzen winnen;
  • Je kan spelletjes spelen zoals Bejeweled en Memory;
  • Je kan geld winnen door digitale krasloten te kopen;
  • Voor het aanbrengen van vrienden en familie krijg je een mooie bonus, namelijk €2,00.

Hoeveel kan je verdienen met Qassa?

Omdat ze zoveel manieren zijn om geld te verdienen kan je nog aardig wat binnehalen per maand. Vooral met de cashback kan dit eenvoudig oplopen tot €50,- of meer zonder dat je er veel aan doet. Dat is toch mooi verdiend. Aanmelden is gratis en je kan er vandaag al geld mee verdienen. Sterker nog, bij aanmelding krijg je via deze link een bonus van €2,- en vanaf €10,- kan je jouw saldo laten storten op je bankrekening.

Is Qassa betrouwbaar?

In onze ervaring zeer zeker. Wij hebben zelf een account en uit onze ervaringen blijkt dat ons geld snel werd overgemaakt naar onze rekening. Cashback en vergoedingen werden ook snel op ons saldo bijgeteld. Deze review is dus louter positief.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook