Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



De beste betaalde enquêtes om geld mee te verdienen | Tips-GeldVerdienen.nl

Betaalde enquêtes invullen is een van de meest makkelijke manieren van online geld verdienen. Het is eenvoudig, voorspelbaar en eigenlijk nog best leuk om te doen ook. Er zijn alleen wel heel veel websites waar je betaalde enquêtes kan invullen, waarbij er veel verschil zit in kwaliteit, vergoedingen en hoeveel je per maand kan verdienen. Daarom hebben wij ons ingeschreven bij bijna al deze sites en de beste voor je op een rij gezet. Dan hoef je dat niet meer zelf uit te zoeken en kan je na het lezen van onze tips meteen beginnen met geld verdienen! Belangrijkste tip trouwens: meld je aan bij minstens 3 websites, dan krijg je meer enquêtes en heb je dus ook meer te verdienen.

1. Panelclix

De beste site om enquêtes in te vullen. Het is onderdeel van spaarprogramma Euroclix en geeft de hoogste vergoedingen per enquête. Daarnaast staan die vergoedingen ook het best in verhouding tot de tijd die het duurt om de enquêtes in te vullen. Bovendien krijg je alleen bij deze site ook meteen een aanmeldbonus van 2 euro .

2. Toluna

Bij Toluna kan je vooral heel veel enquêtes invullen, waardoor je meer verdient. Ze hebben bovendien een goede app voor op je telefoon, waarin je push berichten krijgt als je dat wilt. Je vergoeding kan je ook laten uitbetalen in vele cadeaus, maar ook in cash.

3. Global Test Market

Deze site biedt vooral overzichtelijke enquêtes waarbij de beloning altijd een vaste hoogte heeft en de enquête een vergelijkbare tijdsduur. Dat maakt het lekker voorspelbaar. Uitbetaling kan in cash via PayPal.

4. MySurvey

Zusje van Global Test Market. Ze hebben een mooiere site en portal, maar wel wat minder enquêtes. De andere voordelen zijn eigenlijk precies hetzelfde.

5. Panelwizard

Deze site heeft de beste vergoeding, omdat ze uitbetalen per vraag die je beantwoord. Daarmee is de vergoeding zelfs nog hoger dan die van Panelclix. Jammer genoeg heeft deze website niet zo veel onderzoeken per week, anders had je hier echt flink mee kunnen verdienen.

6. Opinieland

Een website die misschien wel de meeste enquêtes beschikbaar heeft per week, maar de vergoedingen zijn helaas niet zo goed. Soms zitten er een paar tussen die opeens veel meer opleveren, maar de meeste kan je beter overslaan als je de keuze hebt om nog andere enquêtes in te vullen.


Op onze pagina over geld verdienen met enquêtes vind je meer informatie en nog enkele sites waar je enquêtes kan invullen met cadeaubonnen als vergoeding.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook