Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogDe beste site om betaalde enquetes in te vullen voor geld | Tips-GeldVerdienen.nl

Online betaald enquêtes invullen is een van de makkelijkste manieren van geld verdienen op internet. Het is simpel, betrouwbaar en vaak nog erg leuk om te doen ook. Er zijn echter toch zo veel websites waar je betaalde enquêtes kan invullen, dat er ongemerkt veel verschil zit in kwaliteit, vergoeding en verdienpotentie. Daarom hebben wij ons aangemeld bij nagenoeg al deze sites en hebben alleen de allerbeste voor je verzameld in een handige top 8. Dan hoef je het niet meer zelf uit te zoeken en kan je na het lezen van onze tips direct beginnen met geld verdienen! Belangrijkste tip daarbij: meld je aan bij ten minste 3 sites, dan ontvang je meer enquêtes en kan je dus ook meer geld verdienen.

1. Panelclix

De nummer 1 site om betaald enquêtes in te vullen. Het is onderdeel van het spaarprogramma Euroclix en geeft de beste vergoeding per enquête. Daarbij staan die vergoedingen ook het best in verhouding tot de tijd die het duurt om de enquêtes in te vullen. Bovendien krijg je bij deze site (als enige) ook meteen een inschrijfbonus van 2 euro .

2. Toluna

Bij Toluna krijg je de meeste enquetes tot je beschikking, waardoor je uiteindelijk meer verdient. Ze hebben daarnaast een handige app voor op je telefoon of tablet, waarin je sneller uitnodigingen krijgt voor enquetes die je meteen kan invullen via de app. Je vergoeding kan worden uitbetaald in verschillende cadeaus, maar ook in cash.

3. Global Test Market

Deze site biedt vooral enquêtes die fijn invullen en waarbij de vergoeding altijd een vaste hoogte heeft en enquetes altijd ongeveer evenlang duren. Dat maakt het prettig voorspelbaar. Uitbetaling gaat in cash via PayPal.

4. MySurvey

Dochterbedrijf van Global Test Market. Ze hebben een modernere website en inlogportal, maar wel iets minder enquêtes. Op de andere punten is het echter precies hetzelfde.

5. Panelwizard

Deze site heeft de hoogste vergoeding. Ze belonen je namelijk met 10 cent per ingevulde vraag, dat schiet op! Daarmee is de beloning zelfs nog beter dan die van Panelclix. Helaas heeft deze website niet zo veel onderzoeken per week, want dan had je hier een fortuin mee kunnen verdienen!

6. Opinieland

De website die waarschijnlijk de meeste enquêtes verstuurd per week, maar de beloningen zijn jammer genoeg niet zo aantrekkelijk. Afentoe zitten er een paar enquetes bij die opeens veel meer verdienen, maar het gros kan je beter laten lopen als je de luxe hebt om nog andere enquêtes in te vullen.


Op onze pagina over geld verdienen met enquêtes vind je meer informatie en nog een paar sites waar je enquêtes kan invullen met cadeaubonnen als vergoeding (maar geen cash).

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook