Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen als scholier? Vanaf 12 jaar oud kan dat online! | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen als scholier is niet altijd eenvoudig, omdat er veel methoden zijn die je pas mag toepassen als je 18 jaar of ouder bent. Toch kan je vanaf 12 jaar oud al online geld verdienen op meerdere manieren. Sterker nog: de meeste manieren die wij op deze website promoten kan je op een handige manier gewoon doen. Zowel de makkelijke als de snelle overigens. De keuzes zijn wel iets beperkter, maar wij leggen je uit waar je moet zijn in dit artikel.

Heel simpel trouwens, waar je moet zijn is Euroclix . Euroclix is namelijk van origine het beste spaarprogramma van Nederland. Een van de oudste en meest betrouwbare bovendien. Maar daarbij is het ook de beste cashback site die er is en tevens het beste enquête panel om voor geld enquêtes in te vullen omdat ze de hoogste vergoeding geven van allemaal. Ook kan je met Euroclix affiliate marketing op een makkelijk manier toepassen, mag je via Euroclix ook geld verdienen op je eigen website, of social media zoals Facebook. Daarmee kan je 7 van de 8 beste methodes van online geld verdienen toepassen. Enkel een eigen webshop openen lukt niet met Euroclix, maar dat is ook wel heel veel werk. Hieronder een korte toelichting hoe de 7 manieren werken:

In de basis is Euroclix een spaarprogramma, dus je krijgt betaald voor simpele dingen zoals mailtjes lezen. Ook zijn er loterijen, spelletjes en speciale aanbiedingen. Ook zijn er zogenaamde gratis acties die je kan doen waar je een vergoeding voor krijgt, zoals het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van een gratis proefproduct.

Daarbij heeft Euroclix een eigen onderzoeksbureau / enquêtepanel genaamd Panelclix . Van alle online sites waar je voor geld onderzoeken kan maken geeft Panelclix verreweg de hoogste vergoedingen. Soms wel tot 10 euro voor een enkele enquête.

Ook zijn ze een cashbacksite. Dit houdt in dat je via Euroclix met extra korting kan bestellen bij alle webshops en online bedrijven waarmee ze samenwerken. Dit zijn er trouwens duizenden waaronder de groten als Bol.com en Zalando, en je krijgt tot wel 15% extra korting.

Voor diezelfde duizenden partners mag je ook reclame maken. Je ontvang dan nog steeds die cashback, ook al koop je zelf niks maar een ander. Dit heet affiliate marketing. Door de link te plaatsen op je Facebook of eigen website kan je veel mensen bereiken en super veel geld verdienen!

Hopelijk helpen de bovenstaande tips je om als scholier geld te verdienen. We hopen in ieder geval dat je hiermee geld kan verdienen in de tijd buiten school, anders dan een krantenwijkje of iets dergelijks. Met het verdiende geld zijn er vast genoeg leuke dingen die je wil doen of kopen. Maar koop het dan wel via Euroclix want dan krijg je korting in de vorm van cashback ;-)

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook