Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met onderzoek? Ook dat kan online! | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met onderzoek is iets dat al heel lang bestaat. Zo kan je meedoen aan medische onderzoeken, wetenschappelijke experimenten, producten testen en nog veel meer. Dit zijn echter onderzoeken waarvoor je dus wel ergens naartoe moet reizen om op locatie te kunnen doen. Soms worden ook op straat en deur-aan-deur onderzoeken gedaan, maar dan kan je ze dus niet zelf plannen. Tegenwoordig gebeurt meer en meer onderzoek online. Veel onderoekbureaus maken gebruik van internet om te weten te komen wat er speelt onder consumenten. Dat doen ze door de enquetes te versturen via speciale panels. Daar kan jij je ook voor aanmelden. Inschrijven is gratis en je krijgt bij veel van deze websites goede beloningen. De beste hebben we voor je op een rijtje gezet.

De onderzoeken die je online kan doen hebben het voordeel dat je ze kan doen op elk apparaat dat met internet verbinding kan maken. Dus een laptop, maar ook smartphone of tablet is al genoeg om geld te verdienen. Daarbij komt dat je jezelf altijd vrijblijvend aanmeld. Je krijgt uitnodigingen per mail of app om onderzoeken in te vullen maar dat is niet verplicht. Je mag zelf weten welke je wel en niet wil maken en ook wanneer dit jou het beste uitkomt. Wacht echter niet te lang, want vaak hebben onderzoeken een bepaald aantal respondenten nodig en zodra ze die hebben worden ze gesloten. Bijkomend voordeel: alle panels die wij aanbevelen geven op voorhand aan hoe lang een onderzoek ongeveer duurt, en wat de vergoeding is.

De inhoud van de onderzoeken kan varieren. Soms bekijk je tv reclames zodat het bedrijf weet want men ervan vind. Daarbij kan het ook zijn dat de reclame nog niet eens klaar is, maar jij kan bepalen of die de tv wel gaat halen! Productideeen komen ook vaak voorbij, waarbij je het product zelf of de verpakking beoordeelt. Dan bepaal jij dus welk product in de schappen van de supermarkt komt te liggen. Daarbij is ook niet ongewoon dat je een testproduct gratis thuis mag testen. Zo hebben wij eens een nieuwe smaak chips mogen testen. Die was overigens erg lekker, we hopen dat die snel te verkijgen is Als laatste komen er ook medische en politieke vragenlijsten voorbij. Deze zijn vaak wat pittiger maar dan krijg je ook een hogere beloning.

Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over de antwoorden die je geeft. Alles is anoniem en niemand kan het naar jou herleiden. Dus ook niet op welke politieke partij je stemt of iets in die richting. Dat is altijd opgenomen in de voorwaarden van de onderzoekbureaus. Althans, wel in diegene die wij voor je hebben getest op betrouwbaarheid en beschouwen als de 8 beste online onderzoekbureaus van Nederland.

In onze test hebben we ook meerdere panels voorbij zien komen die we niet goed genoeg vonden. Die staan dus ook niet in onze lijst. Ook hebben we er een aantal niet getest. De reden is simpel: deze geven geen beloning! Een voorbeeld hiervan is De onderzoek groep. En omdat deze site gaat over geld verdienen nemen we dit soort websites niet mee in onze overwegingen. Alleen diegene die een redelijke beloning geven en hebben aangetoond zo betrouwbaar te zijn dat ze de vergoedin snel uitbetalen op je bankrekening hebben het recht om in onze top 8 te staan.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook