Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met startpagina? Maak er zelf een! | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met een eigen startpagina is eigenlijk een slimme en eenvoudige manier om een eigen website te verkrijgen zonder al teveel moeite. Het mooie is dat veel websites waar je een eigen startpagina aan mag maken het ook toestaan dat je met je pagina geld verdient. En dan bedoelen we niet enkel Startpagina.nl maar juist ook heel veel andere kleinere sites zoals Jouwpagina en Goedbegin.

Vroeger, in de begindagen van het internet toen iedereen mee begon te werken, waren startpagina’s dé manier om te navigeren op het toen nog compleet chaotische web. Google bestond nog niet, en als je een bedrijf zocht zette je er .nl achter en hoopte je maar dat je op de goede site terecht kwam. Startpagina’s boden overzicht in de wirwar van websites en waren direct ook een bepaalde kwaliteit graadmeter. Stond een link op een goed aangeschreven startpagina, dat zal die website erachter ook wel goed zijn.

Later werd het een hype om niet gebruik te maken van een startpagina die werd beheerd door één persoon, maar om juist zelf je persoonlijk startpagina aan te maken zodat je zelf kon bepalen wat er op stond en waardevol was voor jou. De startpagina websites vonden dit ook prima want alle persoonlijke pagina’s waren nog steeds zichtbaar voor anderen dan de createur zelf, waardoor ze allerlei gratis pagina’s kregen op hun website zonder er werk voor te doen. Daarmee zag je ook dat enthousiastelingen thema startpagina’s begonnen te maken over hun hobby, passie of interesse. Dit lokte dat weer medestanders die van de website gebruik gingen maken. Dit leidde alleen maar tot meer bezoekers en dus meer geld voor de website. Zij genereren namelijk inkomsten door reclame te verkopen. Als je een eigen startpagina aanmaakt dan zal je ook altijd zien dat de beheerder van de website altijd een stukje voor zichzelf vrijhoudt. Vaak is de reclame wel in hetzelfde onderwerp dus leidt het niet af. Daar hoe je je dus geen zorgen over te maken.

Het reclame maken voor bedrijven werd echter op een gegeven moment ook toegankelijk voor particulieren. Dit noemen we tegenwoordig affiliate marketing. Daarmee kan ook jij geld verdienen. Of dit nu is via een compleet zelf gemaakte website of een simpele startpagina die je vandaag al kan hebben gemaakt. Denk echter niet dat het een eitje wordt, want je kan begrijpen dat er heel veel mensen zijn die dit al proberen. En bezoekers naar je startpagina krijgen kan tegenwoordig alleen maar als je goed vindbaar bent in Google. En feitelijk weet niemand hoe dat precies werkt.

Zoek je naar een makkelijkere manier van geld verdienen, kijk dan bij makkelijk geld verdienen . Wil je juist rap inkomsten kunnen bijschrijven, kijk dan bij snel geld verdienen .

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook