Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met sociale media: de BESTE manier | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met sociale media is typisch een manier die past in de geest van deze tijd. Iedereen is namelijk wel actief op sociale media. Vroeger was dit in Nederlands vooral Hyves, maar tegenwoordig toch vooral Facebook. Ook Youtube, Google+, Pinterest, Instagram, Snapchat en zelfs Whatsapp vallen onder de noemer sociale media. En omdat iedereen al accounts heeft is de drempel erg laag om dit om te zetten in geld. Je hoeft er namelijk geen geld in te stoppen, alleen wat moeite. Wij vertellen je welke 2 methoden je kan gebruiken:

De eerste methode kan je misschien meteen wel vergeten. Hoewel sommige mensen dit trouwens toch wel een prettige vinden overigens, daarom noemen we hem wel. Het gaat hier om het betaald liken en delen van zaken. Denk aan links, reclames, Facebook pagina’s etc. Omdat deze methode extreem eenvoudig is vinden veel mensen het wel makkelijk om dit erbij te doen als extra zakcentje. Elke like of share is namelijk maar 1 klikje, en daar krijg je steeds 1 of 2 eurocent voor. Zeker omdat je via verschillende spaarprogramma’s genoeg dingen kan liken kan je hier best leuk mee bijverdienen.

Wil je echt veel geld verdienen, dan moet je nadenken over affiliate marketing. Dit is de beste manier. Het klink ingewikkeld, maar is het zeer zeker niet! Het betekent niet meer dan reclame maken voor de producten van een ander. Jij gaat dan bijvoorbeeld via jouw kanalen reclame maken voor een product of bedrijf, en elke keer als iemand na op jouw reclame geklikt te hebben ook daadwerkelijk iets koopt, krijg jij daar een vergoeding voor. Soms krijg je zelfs al betaald voor een lead of zelf de klik zelf. Meer lees je over onze speciale pagina over affiliate markting . Daar zal je zien dat je dit op manier kan toepassen: 1) door lid te worden van een speciaal affiliate netwerk, en 2) via Euroclix . We raden je die laatste aan want dat is veel makkelijker.

Euroclix is eigenlijk een spaarprogramma van origine, maar ook een enquêtepanel en cashback site. En juist dat laatste is interessant. Een cashback site geeft jou namelijk geld terug al je iets koopt bij een van de webshops waarmee ze samenwerken. Dat doen ze omdat ze zelf ook een vergoeding krijgen, en om jou aan te moedigen meer en vaker te kopen geven ze je een deel van die vergoeding in de vorm van cashback. Je mag echter de speciale links, via welke jij je aankopen doet bij die webshops om de cashback te krijgen, ook delen op sociale media. En als andere dan iets via die link kopen krijg je alsnog de cashback! Feitelijk precies hetzelfde dus, een vergoeding voor het succesvol reclame maken. Het mooiste is dat Euroclix heel veel mogelijkheden geeft want ze werken samen met duizenden webshops waaronder de grote jongens als Bol.com en Zalando, Wehkamp en Bonprix, Coolblue en AliExpress. En de cashback kan oplopen tot 15% op het aankoopbedrag! Laatste voordeel is dat jezelf inschrijven gratis is, en je zelfs direct al €2,50 inschrijfbonus krijgt .

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook