Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen voor goede doelen | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen voor Goede Doelen krijgt een nieuw jasje: waar men voorheen vooral hielp door te collecteren, donatie acties te organiseren zoals sponsorlopen, of elk ander vrijwilligerswerk, is dit nu heel makkelijk online te doen. Er zijn namelijk heel veel manieren om online geld te verdienen, en bij een groot aantal daarvan mag je zelf kiezen om je verdiensten over te maken naar je eigen bankrekening of een goed doel. Dit kan je overigens afwisselen, dus je kan het ook af en toe zelf houden.

Goede Doelen komen voor in alle soorten en maten. Zo zijn er organisaties voor mensenrechten, jeugd, onderwijs, ontwikkelingshulp, onderzoek voor medicijnen, natuur, milieu, kunst, cultuur en dierenwelzijn. Het zal je verbazen hoeveel er zijn, veel meer dan enkel de grote bekende namen zoals Unicef, Greenpeace, KWF, Hartstichting, WNF, Oranjefonds, Stichting Zonnebloem, Rode Kruis etc. Het ligt maar net aan jouw voorkeuren en welke onderwerpen je belangrijk vindt, welk initiatief je wil steunen. Uiteraard kan je ook aan meerdere doelen doneren naast elkaar, vaak zijn ook kleinere bedragen al enorm welkom. Naast donaties geven zijn er ook veel mensen die het juist fijn vinden om actief iets te doen voor de goede zaak. Niet simpel geld geven, maar persoonlijk iets bijdragen. Dit kost echter wel tijd, terwijl veel mensen dat niet hebben.

Je kan ook op de meest kleine momenten even snel iets doen voor een goed doel. Bijvoorbeeld geld verdienen met enquêtes invullen, en dat schenken aan jouw goede doel naar keuze. Deze mogelijkheid bieden eigenlijk bijna alle onderzoekspanels wel, zeker de 8 beste van Nederland. Ook spaarprogramma’s en cashback sites bieden deze mogelijkheid. Natuurlijk heel goed dat ze dit doen, want elke keer als mensen geld naar hun bankrekening overmaken zien ze toch de mogelijkheid voorbij komen om iets goeds te doen.

Je hoeft trouwens niet per se deze manieren te gebruiken, want je kan ook de andere manieren van geld verdienen toepassen die op deze site promoten. Zie daarvoor de tabel bovenaan deze pagina. Met online beleggen in binaire opties (forex) kan je bijvoorbeeld sneller veel winst binnenhalen. Je kan dat dan misschien niet direct doneren, maar dat kan je uiteindelijk altijd nog wel doen toch?

Als wij trouwens een suggestie mogen doen: wij steunen zelf CliniClowns ! We vinden dit en bijzonder mooi doel, gezien dit iet doet voor zowel zieke kinderen, maar indirect ook iets voor ouders en familie en zelfs draagt het bij aan een goede gezondheidzorg.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook