Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen door reclame te bekijken | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen door reclames te bekijken – Hoeveel reclame kijkt een mens eigenlijk? Een marketingbureau dat zich dit afvroeg heeft het helemaal uitgezocht... het antwoord is verbijsterend: Wanneer je productverpakkingen meerekent, bijvoorbeeld als je in de supermarkt rondloopt, dat kom je op het idiote getal van 1546 reclame-uitingen per dag! Als je die buiten beschouwing laat kom je nog steeds uit op 377 promoties per dag. Denk aan tv-spotjes, radioreclame, abri’s, bushokjes, tijdschriften, kranten, en ook online wordt je tegenwoordig bestookt met reclamebanners. Als je dit doorrekent betekent het dat je in je leven ruim 10.000.000 advertenties en reclames bekijkt. Hoeveel tijd ben je daar wel niet mee kwijt?

Vooral ’s avonds naar de tv staren betekent dat je veel reclame ziet. En het hele idee van die uitingen is juist om jou geld uit te laten geven, want ze willen een product of dienst aanprijzen. Dus het kost je niet alleen veel tijd maar nog geld ook! Maar wij willen je graag vertellen dat je er juist ook geld mee kan verdienen, en nog makkelijk ook. Er zij namelijk heel veel online onderzoekbureaus die in opdracht van verschillende bedrijven het effect van hun reclames willen meten, en jou daarvoor willen betalen. Soms doen ze dit terwijl een campagne loopt of pas erna om te leren hoe het de volgende keer beter kan. Maar soms mag je zelfs ideeën beoordelen, en zo dus bepalen of die wel of niet de tv gaan halen, dat is best gaaf! Nog vetter is het om een idee voor een nieuw product te beoordelen, of soms mag je die zelfs gratis testen. Zo hebben wij wel eens een nieuw scheerapparaat gekregen en een nieuwe chips smaak mogen uitproberen.

Uiteraard zijn er meerdere van deze onderzoekbureaus, maar de beste 8 hebben wij voor je op een rijtje gezet. Hier krijg je de hoogste vergoedingen per enquête / vragenlijst die je invult, en werk je ook voor de mooiste bedrijven zoals Philips, Albert Heijn en Heineken. We hebben ze daarbij ook allemaal zelf getest op betrouwbaarheid en we kunnen garanderen dat je verdiende geld ook daadwerkelijk naar je bankrekening wordt overgemaakt. We raden je daarbij aan om je bij meerdere van deze bureaus in te schrijven want dan krijg je ook meer reclames om te bekijken en kan je dus ook meer inkomsten ervan genereren. Let trouwens wel altijd op dat je eerlijk bent, want de bedrijven willen niet betalen voor ondoordachte antwoorden. Er zijn namelijk ook mensen die gewoon de vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden om zo snel geld te verdienen, maar daar hebben ze iets op bedacht. Er zitten namelijk controlevragen tussen en als je die niet ziet (zoals: antwoord hier “augurk”) dan krijg je je beloning niet.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook