Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen zonder belasting te betalen | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen zonder belasting te betalen lijkt onmogelijk, over al je inkomsten hoor je namelijk af te dragen aan de fiscus. Inkomstenbelasting of loonheffing heet dat. Dit loopt op tot 52% van je verdiende salaris. Ze kunnen het niet leuker maken, maar wel makkelijker.. jaja Belastingdienst, zeer bedankt! Niet gek dat veel mensen zoeken naar manieren om onder die hoge afdrachten uit te komen. Door geld zwart te verdienen, of weg te sluizen naar buitenlandse rekeningen. Maar ook dat is steeds minder makkelijk en ondoorzichtig te doen. Toch is er een manier die nog legaal is ook: beleggen. En beleggen in binaire opties is daarom niet alleen een manier om veel geld te verdienen omdat je (bijna) geen belasting betaalt, maar is nog enorm snel ook met een mogelijke winst van 900 euro per minuut!

De Belastingdienst is in Nederland verantwoordelijk voor het innen van belasting, waarmee de Overheid haar uitgaven bekostigt. Belasting is namelijk verreweg de grootste bron van inkomsten voor de overheid. Het valt officieel onder het ministerie van Financiën. Naast deze dienst zijn er ook lokale overheidsorganen die belastingen kunnen innen, denk aan de gemeentelijke belastingen. Op landelijk niveau is echter de loonbelasting degene waarover het meest wordt gesproken, omdat iedereen dat direct in haar of zijn besteedbaar inkomen voelt.

Het belangrijkste doel van belasting is om daarmee algemene voorzieningen te kunnen bekostigen. Denk aan ons wegennetwerk, maar ook openbare orde en regering die het land bestuurt. Door samen af te dragen, kunnen we dit soort zaken samen betalen. Daarom is het dan ook ten strengste verboden om dit te ontduiken. Wanneer je geld verdient, hoor je hiervan een deel af te staan. Daarmee geven de mensen die het meest verdienen automatisch per saldo meer terug aan de maatschappij, zeker omdat we progressieve belastingboxen hebben waarbij een hoger inkomen procentueel meer moet betalen.

Soms kan dit echter wel oneerlijk voelen, omdat je de voordelen van de belasting vaak niet direct ziet of voor lief neemt. Daarbij is het ook niet leuk om te zien dat meer dan de helft van je hard verdiende geld nooit aankomt op je rekening… Er zijn daarom genoeg mensen die dit op illegale manier proberen te ontspringen. De kans dat je wordt gepakt wordt echter steeds groter omdat bankgeheimen steeds minder hard zijn en ook verschillende landen samenwerken om dit soort ontduiking tegen te gaan. En de boetes, die zijn niet mild!

Belasting over inkomen uit werk of woning, wat valt in box 1 en de belastingschijven tot 52% kent, is echter niet de enige manier om geld te verdienen. Je kan ook inkomsten hebben uit beleggingen of spaargeld, en dat valt in box 3. Het grappige is dat niet alleen de belasting daar procentueel lager is (maar 30%), maar dat de Belastingdienst een standaard bedrag rekent omdat ze ervan uitgaan dat je maar 4% rendement behaalt. Dus per saldo betaal je maar 1,2% en dan alleen over vermogen boven de 25.000 euro! Daaronder betaal je dus niks! Beleggen is daarom een hele interessante optie, zeker omdat het tegenwoordig best makkelijk is om online te beleggen in binaire opties . Daarmee kan je al 900 euro per minuut winst maken, ofwel 90%. En dat hoef je dus niet op te geven aan de Belastingdienst, want die vinden de 4% wel genoeg…

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook