Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview / ervaringen: is Panel4you betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

In deze review delen wij onze ervaringen met Panel4you, en onderzoeken we of dit onderzoek panel betrouwbaar is. Er zijn online tientallen Nederlandse onderzoekbureaus die jou geld betalen voor het invullen van enquêtes, maar daar zit uiteraard nogal wat verschil in. Denk aan de hoogte van de beloning per vraag of vragenlijst, de hoeveelheid onderzoeken die je kan invullen (hoe meer onderzoeken, des te meer je kan verdienen), in welke vorm je je vergoeding kan uitbetalen (geld / cash, cadeaubonnen of donaties aan een goed doel. En de meest belangrijke: komt de vergoeding ook echt bij jou aan, of word je opgelicht? Panel4you is een nieuwe speler in deze markt, en maakt op dit moment ook veel reclame. Doe je er verstandig aan je hier in te schrijven?

Om deze vraag te beantwoorden moeten we een de bovenstaande zaken belichten. Vanzelfsprekend waren we vrij snel op de hoogte toen deze site online ging, Daarop wilden wij uiteraard ook graag weten hoe goed deze site is, want we houden namelijk bij wat de beste enquête websites van Nederland zijn, waarmee je geld kan verdienen, en als deze erbij hoort te staan dan willen we dat niet missen. Dus: wij gingen direct naar de site om ons in te schrijven… maar daar ging het al mis, want we hebben ons NIET EENS ingeschreven om te testen!

Waarom niet? Heel simpel eigenlijk: je verdient er niet direct geld mee. Je krijgt als beloning enkel fritzies, nogal een bijzondere naam als je het ons vraagt. Die moet je weer verkopen om loten te kopen voor een loterij om überhaupt enige kans te maken op een beloning. Elke maand worden er namelijk 1 maal 100 euro weg gegeven en 5 maal 25 euro… niet echt de moeite. Er wordt ook gerept over een hoofdprijs van 10.000 euro, maar niet hoe vaak die weg gegeven wordt. Wij vinden dit een nogal magere beloning, bij MySurvey en GlobalTestMarket doe je automatisch mee met een vergelijkbare loterij, terwijl je daar wel gewoon cash geld krijgt voor elke ingevulde enquête. En dit zijn nog niet eens de beste enquêtewebsites van Nederland , maar staan uiteraard wel in onze top 8.

Afsluitend vinden we de website ook wat slordig en onprofessioneel ogen: weinig informatie, slordig design, weinig FAQ, en de “copyright” is nog van 2016… wij kunnen al genoeg centen binnenhalen met de website waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn en veel hogere beloningen geven, dus dit vinden wij de moeite niet eens waard voor een serieuze review. Ons advies is dan ook: schrijf je in bij de enquêtewebsites die wij aanbevelen op deze speciale pagina over dit onderwerp!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook