Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met surfen op internet | Tips-GeldVerdienen.nl

Hoeveel tijd breng jij op een dag door op internet? Best veel waarschijnlijk? 1 uur, 2 uur, of kan je het niet eens meer bijhouden hoeveel? Dat is niet gek hoor, veel zaken kan je namelijk tegenwoordig heel makkelijks en snel online regelen. Denk aan bankieren, je e-mail lezen, route checken, het weer of laatste nieuws bekijken, even snel appen, facebook checken, online winkelen en ga zo maar door. Tegelijkertijd heeft men ten alle tijden internet binnen handbereik. Niet alleen met 4G op je smartphone, maar in alle openbare gelegenheden zoals restaurants, bioscopen en winkelcentra kan je via hotspots gratis wifi krijgen. Een groot deel van ons leven bevindt zich simpelweg op het wereld wijde web en dat wordt alleen maar meer.

Veel van de dingen die we online doen zijn daarbij ter vermaak. Denk aan filmpjes kijken op Youtube en Dumpert, of het soms eindeloos vertoeven op social media zoals Facebook, Instragram en Twitter. Dit kost ons soms onnodig veel tijd, althans dat gevoel houden we er wel eens aan over. Zouden we in die tijd niet iets nuttigers kunnen doen? Vast wel, maar wat nou als we jou vertellen dat je met het surfen op internet gewoon geld kan verdienen? Zonder dat je het merkt of iets anders hoeft te doen? En dat dit kan op al je apparaten? Dus je desktop (als je die nog hebt), laptop, tablet en smatphone? Als het maar toegang tot internet heeft.

Hoe dat werkt? Simpel: je kan een app downloaden van GFK Digital Trends . Voor het downloaden en installeren, plus invullen van een een kleine welkomstvragenlijst, krijg je meteen al €2,50. Sterker nog, voor het downloaden van de app op 1 of 2 andere apparaten krijg je ook elke keer €2,50. En dan heb je nog niks gedaan! Daarna verdien je automatisch elke week per apparaat 25 cent en per kwartaal nog eens een bonus van 5 euro per apparaat type. Dit gaat allemaal vanzelf en blijft doorgaan zolang je de app laat staan. Waarom?

Simpel: GFK doet onderzoek naar gedrag van mensen op internet. Met de app die jij download gaan ze ook jouw internetgedrag volgen. Geen nood: alles is vertrouwelijk en je privacy is gewaarborgd. In de onderzoeken kijken ze alleen naar de gemiddelden en de trends, nooit naar de gegevens van 1 persoon. Deze resultaten delen ze vervolgens weer met bedrijven die daarmee proberen hun websites, online reclames en zelfs producten te verbeteren zodat jij er als consument meer aan hebt. Dat is pas nuttig.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook