Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogHoeveel kan je verdienen met betaalde enquêtes invullen voor geld? | Tips-GeldVerdienen.nl

Hoeveel je kan verdienen met het invullen van betaalde enquêtes hangt van veel zaken af. Wil je bijvoorbeeld alleen cash, of ben je ook blij met cadeaubonnen? Hoeveel tijd wil  je eraan besteden? Gebruik je je laptop, of ook je smartphone? Vind je het erg om tijdens onderzoeken door je webcam gefilmd te worden? In dit artikel proberen we in ieder geval de vraag zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

De beste enquêtepanels.

Als je veel wil verdienen met betaalde enquêtes dan is het in de eerste plaats belangrijk om je bij de beste in te schrijven. Vanuit onze ervaringen hebben we een top 8 samengesteld waarin je de beste 8 websites in Nederland terugvindt, waar je tegen betaling onderzoeken kan invullen. Zeker door je bij meerdere, zo niet bij allemaal in te schrijven gaat het inkomen dat je eruit haalt omhoog. Je heb dan namelijk simpelweg meer uitnodigingen om mee te doen.

Soorten onderzoek

Dan ligt het er ook nog maar net aan, aan welke soorten onderzoek je bereid bent meer te doen. De standaard online vragenlijstjes invullen dat kan je al lekker opleveren, maar meedoen aan onderzoeken waarbij beelden van jou via je webcam worden opgenomen leveren al gauw het dubbele op! Ook onderzoeken waarbij je producten test leveren meer op. Dit kan zijn dat je een nieuw scheerapparaat of chips smaak uitprobeert, maar ook websites en reclame ideeën reviewen behoort tot deze categorie.

Hoeveel tijd heb je?

Hoe meer je tijd maakt om enquêtes in te vullen, des te meer je er mee zult verdienen. Je kan dan namelijk niet alleen meer onderzoeken afmaken, maar voorkomt ook dat je te laat reageert op uitnodigingen. Vaak is er maar een beperkt aantal respondenten nodig, of wordt de vragenlijst om andere redenen maar een gelimiteerde tijd online gezet. Als je dan te laat bent, kan je hem niet meer invullen en loop je dus geld mis.

Geld of cadeaubonnen?

Er zijn enquêtepanels waar je in geld je beloning krijgt. Dit wordt gewoon overgemaakt naar je bankrekening. Bij weer andere kan dit naar je Paypal rekening, en daarna naar de bank. Ook zijn er echter onderzoeksbureaus waar je alleen maar wordt vergoed in cadeaubonnen, bijvoorbeeld voor Bol.com, Hema of VVV-bonnen. Niets is mee want het telt uiteindelijk als geld, maar je kan het niet overal uitgeven. Het is de vraag wat jij hierin fijn vind.

Dus… hoeveel kan je nu verdienen?

Wij denken, wanneer je je bij de beste panels aanmeld en meedoet aan zoveel mogelijk onderzoeken, dat je zeker €200,- per maand kan bijverdienen, en soms nog wel meer!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook