Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen naast pensioen en AOW | Tips-GeldVerdienen.nl

Logisch dat je op zoek bent naar manieren om bij te verdienen naast je pensioen of AOW. Tegenwoordig is dit geen vetpot meer namelijk, relaxt genieten van je welverdiende rust is minder geworden. Zeker nu in de crisisjaren vele pensioenfondsen onderuit gingen en indexaties veelal zeer negatief uitpakten, zien veel ouderen hun vooruitzicht op een rustig en welvarend pensioen vertroebelen. Dat je daarnaast nog AOW krijgt, steeds vanaf een hogere leeftijd overigens, doet niet veel want dit bedrag dekt nooit al je kosten.

Hoeveel mag je eigenlijk bij verdienen naast je pensioen of AOW? Naast je pensioen bijverdienen mag sowieso, zonder gevolgen voor je pensioen zelf. Dit is namelijk je eigen geld dat wordt uitgekeerd, dus waarom zou je er niet naast mogen verdienen? Bedenk wel dat het voor je inkomstenbelasting kan uitmaken, want je totale inkomen wordt hoger. Ook kan het bij veel extra inkomsten uitmaken hoe je je loonheffingskorting laat verrekenen. Voor je AOW geldt min of meer hetzelfde, je mag onbeperkt bijklussen. Wel kan het gevolgen hebben voor een partner-toeslag of een AIO-aanvulling overigens, maar dat moet je maar even nalezen op de site van de SVB.

De vraag blijft echter, hoe kan je dan het beste dat geld bijverdienen? Een krantenwijk nemen of een parttime bijbaan kunnen oplossingen zijn, maar je kan tegenwoordig op internet, online dus, ook op veel betrouwbare manieren geld verdienen! Dit kan dus lekker vanuit huis, wanneer je er zelf zin in - en tijd voor - hebt. Je kan ook alle apparaten gebruiken die je zelf wil, als ze maar op internet kunnen. Dus een computer, laptop, maar ook telefoon (smartphone) of tablet. Op deze site bespreken we de beste, meest gebruikte, betrouwbare methoden die we zelf allemaal hebben getest. Deze vind je bovenaan deze pagina.

We maken daarbij onderscheid in twee categorieën, en dat is niet voor niks: makkelijk geld verdienen is simpel en eenvoudig. Je hoeft er bijna niet bij na te denken. Je krijgt bijvoorbeeld vergoedingen voor het lezen van mailtjes, klikken op links en invullen van enquêtes / vragenlijsten voor onderzoek. Het mooie is dat dit een mooi zakcentje oplevert en tegelijkertijd geen risico met zich meebrengt. Anderzijds zijn de verdiensten niet zo hoog als de manieren die in de categorie “snel geld verdienen” vallen. Deze manieren leveren een stuk meer op en kunnen je zelfs rijk maken, maar dan zit er wel altijd een risicootje bij. Aan jou de keuze welke methode het beste past bij jouw doel en jouw voorkeuren.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook