Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / Review: is Nucash.nl Betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

Ervaringen / Review: is Nucash.nl betrouwbaar? In het kort: jazeker. Het is een betrouwbare, goed werkende en innovatieve website met weinig negatieve punten. Sterker nog: er zijn bijna alleen maar goede dingen te vertellen over deze website die je kan omschrijven als spaarprogramma én cashbacksite. Wij raden je dus zeker aan om geheel gratis en vrijblijvend lid te worden.

Nucash.nl onderdeel van orangebuddies.com en bestaat al sinds 2009. Net als veel andere websites van dit bedrijf is het doel om korting in de vorm van cashback te bieden aan de leden. Anderzijds is de waarde voor de bedrijven een loyale groep klanten. Het is “hét startpunt voor online shoppen met korting.” Ze werken samen met 3268 webwinkels waar je voordeel hebt van korting, maar ook speciale aanbiedingen. Daarbij zitten alle grote namen waar je waarschijnlijk toch al vaak winkelt: Bol.com, Media Markt, AliExpress, Coolblue, Body&Fit, Greetz en ga zo maar door.

Zodra je lid bent geworden kan je bij al deze websites korting krijgen. Dit in de vorm van cashback. Je krijgt dus geld terug op je aankoopbedrag via NuCash. Dit gebeurt achteraf, dus je afrekenbedrag is niet lager. Het enige wat je hoeft te doen om hier aanspraak op te  maken is via de website/link van Nucash naar de webwinkel gaan en niet direct. Je kan overigens ook een makkelijke toolbar installeren waarmee dit automatisch gaat. Bijkomend voordeel is dat je niet ruim 3000 webshops uit je hoofd hoeft te kennen, wat de toolbar kijkt vanzelf mee en geeft je een seintje.

Naast cashback kan je op nog meer manieren makkelijk geld verdienen, precies de reden dat het meer is dan alleen een cashbacksite:

  • Mails lezen
  • Banners klikken
  • Liken / sharen
  • Enquêtes maken
  • Jackpot
  • Loterijen
  • Bingo
  • Vrienden aanbrengen
  • Spelletjes spelen
  • Webwinkel reviews schrijven (testimonials)

Niet voor niet staat deze website in de top 3 van spaarprogramma’s en cashbacksites . Wij hebben ervaren dat cashback snel wordt verwerkt en geld ook snel naar je rekening wordt overgemaakt. De site werkt altijd goed en we hebben nooit ergens problemen mee gehad. Er zijn genoeg mailtjes om te lezen en altijd goede, nieuwe acties.

We raden je aan om naast Nucash ook lid te worden van andere spaarprogramma’s, dan verdien je in totaal namelijk meer geld. Zoveel mogelijk spaarprogramma’s gebruiken loont altijd om meer te verdienen. Meer cashbacksites daarentegen weer niet, ze hebben bijna allemaal dezelfde kortingen. In die categorie is Euroclix toch echt beter met hogere kortingen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook