Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogWat zijn binaire opties? | Tips-GeldVerdienen.nl

Wat zijn Binaire opties? Wat zeker is, is dat ze bezig zijn aan een heuse opmars. Waar beleggen lang was voorbehouden aan de elite, met echt veel geld, zijn er steeds meer partijen die proberen ook jan modaal naar de beurs te krijgen. Een andere reden dat dit steeds meer vlucht krijgt is ontegenzeggelijk de bizar lage rente op spaargeld. Men ziet in feite hun spaarpotje minder waard worden, en dus zoekt men naar alternatieven. En de nieuwste trend is dus geboren met binaire opties.

‘Binair’ betekent niet meer dan tweetallig. Computers worden uiteindelijk ook geprogrammeerd met code die enkel bestaat uit 2 getallen: 0 en 1. In het geval van beleggen betekent het in dit geval hoger / lager. Hoe dan ook: er zijn maar twee mogelijke uitkomsten. De term ‘optie’ houdt in de beleggingswereld in dat je niet het daadwerkelijke onderliggende product hoeft te kopen van een belegging, maar enkel het geldelijke bedrag verhandeld. Binaire opties kan je daarom makkelijk in allerlei markten toepassen: aandelen, indices (zoals de AEX, Nasdaq of Dow Jones), grondstoffen (goud, olie etc.) of valuta (wisselkoersen van Euro naar Dollar bijvoorbeeld, ook wel aangeduid als FOREX door beleggers).

Letterlijk komt het er op neer dat je niet meer hoeft te doen dan een voorspelling geven of een bepaalde koers naar jouw keuze gaat dalen of stijgen. Je mag zelf kiezen welke koers je pakt en hoeveel je inzet. Er is bij de meeste beleggingsplatformen trouwens wel een maximale inzet van €1000,- per keer (minimaal €5,-). Dat is niet zo vreemd, want wanneer jouw voorspelling klopt maak je maar liefst 90% winst! Temeer je zelf de looptijd kan bepalen (al vanaf een minuut) is de mogelijkheid om rijk te worden zeer aanwezig. MAAR… je kan dus ook geld verliezen. Want als je voorspelling niet klopt ben je al je geld kwijt.

DUS… moet je jezelf eerst heel goed inlezen zodat je niet al je geld weggooit. Daarom hebben wij een handleiding geschreven over handelen in binaire opties . Hier vind je meer informatie over dit fenomeen, en vooral tips de je echt ter harte moet nemen mocht je er mee willen beginnen. Er zijn namelijk zeker goede manieren om je kansen in de goede richting te sturen, en daarmee goede winst te maken. Het belangrijkste is om altijd na te blijven denken en eerst een gratis oefenaccount aan te maken bij een betrouwbare partij als Optie24 . Gewoon een Nederlands bedrijf met hoofdkantoor in Rotterdam, Nederlandse klantenservice, veel uitleg, geen gedoe.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook