Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met Vloggen: praktische tips

Vloggen is feitelijk bloggen maar dan op video. Vandaar de "V". Het is een vorm van video die tegenwoordig erg populair is, vooral de nieuwe generaties kijken er veelvuldig naar en laten de traditionale TV programmerin links liggen. Maar hoe komt dat nou? En hoe biedt deze trend kansen om er geld aan te verdienen? Die Enzoknol doet tocht niet zoveel bijzonders in die gekke filmpjes van hem? Kan ik dat ook?

Er zijn meerdere redenen waarom vlogs populair zijn en de traditionele bloggers verdringen: het is voor de kijken aan de andere kant namelijk veel makkelijker en bovendien sneller om een video te kijken dan om lappen tekst te lezen. Het is simpeler om in korte tijd veel informatie tot je te nemen, en video biedt ook meer mogelijkheid om zaken grafisch duidelijker uit te leggen omdat je gebruik kan maken van beweging / animatie.

Anderzijds is het ook zo dat het maken van vlogs steeds eenvoudiger is omdat de benodigde apapratuur en software steeds meer beschikbaar is voor de gewone mens, en ook makkelijker in gebruik. Ook jij kan met een GoPro als snel een zeer professioneel filmpje in elkaar zetten. Neem er een drone bij en je maakt beelden waar me enkele jaren geleden nog een helikopter voor moest inhuren, compleet met dure cameraploeg.

Terug naar de manier om er geld mee te verdienen: omdat er veel mensen zijn die graag naar video kijken, en je die ook gratis kan delen via Youtube of vergelijkbare kanalen als Vimeo, kun je heel rap en direct een publiek bereiken met jouw creativiteit. Zorg dat je daarbij reclame maakt door middel van affiliate marketing of Google Adsense en je gaat er ook geld aan verdienen. Zeker als je veel kijkers weet te vergaren en veel views hebt op je materiaal wordt dit interessant. Dan kan het zelfs zijn dat bedrijven je gaan benaderen voor reclame te maken voor hun producten. Dan kan je zelfs rijk worden!

Tips om te beginnen:

- beperk je tot 1 onderwerp, daarmee schep je duidelijkheid en gaan mensen je volgen;

- maak gebruik van social media om je video's te verspreiden. Youtube maar ook Facebook en dergelijke zijn gratis in gebruik en je bereikt er in potentie miljarden mensen mee!

- Post geregeld nieuwe content, dan blijven mensen actief en terugkomen;

- ga niet andere kopiëren, maar ben origineel. Je mag daarbij lekker jezelf zijn, dat werkt vaak het beste.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook