Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogBetrouwbare enquête sites: onze Top 10

Stel het je maar eens voor: je besluit om geld te verdienen met online enquêtes invullen. Meedoen aan dit soort onderzoeken kost best wat werk. Zeg dat je 10 minuten bezig bent met een vragenlijst en daar gemiddeld 50 cent tot één euro beloning mee verdient. Dit doe je via een enquête site waar je jezelf gratis hebt aangemeld en je hebt gelezen dat vanaf een totale verdienste van € 10,- je dit kan laten uitbetalen, ofwel naar je bankrekening, ofwel in cadeaubonnen of waardebonnen, dat ligt maar net aan het panel waar je lid van bent. Dus je hebt enkele weken later 10 - 20 surveys gemaakt en YES! eindelijk je kan je verdiensten gaan incasseren...

Blijkt dat die site helemaal niet betrouwbaar is, en je beloning komt nooit aan! Heb je weken voor niks zitten zwoegen! Dat is echt heel erg zuur. Maar helaas gebeurt het best vaak. Kijk maar eens naar alle reviews over verschillende enquêtepanels die op internet te vinden zijn. Er zijn dan ook een heleboel sites die dit soort betaald onderzoek aanbieden dus de kans is aanwezig dat je jezelf onbewust bij een verkeerde inschrijft. Goed om te weten dat je dit ook kan voorkomen. Wij hebben namelijk een Top 10 Betrouwbare enquête sites samengesteld waarin je enkel sites terugvindt die wel te vertrouwen zijn!

Wij zijn zelf lid geworden van al deze bedrijven en hebben dit dus persoonlijk voor je getest. We kunnen je verzekeren dat de websites goed werken, je beloningen correct worden opgeteld op je saldo in je account, en dat als dit saldo een bepaalde grens bereikt het ook in goede orde wordt uitgekeerd. Zo doe je jouw werk niet voor niks. Bonus: we hebben ook nog eens rekening gehouden met hoe hoog de verdiensten zijn. Zo weet je precies wat de beste enquête sites van Nederland zijn.

Natuurlijk zit er in de Top 10 ook nog een logische volgorde: de beste website staat op 1, die daarna op 2 enzovoort... logisch toch? Daarom raden we je ook vooral aan om je als eerste bij de nummer 1 aan te melden en dan pas bij de nummer 2, 3, 4, etcetera. Bij hoeveel jij je gaat aanmelden moet je natuurlijk zelf weten maar wij adviseren toch wel aan om een minimum van 3 aan te houden. Zo krijg je meer uitnodigingen om mee te doen aan onderzoeken en zal je dus ook meer kunnen verdienen. Heb je genoeg tijd en motivatie, of gewoon de inkomsten hard nodig, met alle sites uit onze lijst bij elkaar kan je zomaar € 500,- per maand verdienen!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook