Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogEnquêtes invullen voor geld België

Woon je in België en wil je graag aan de slag met het invullen van enquêtes voor geld? (snappen we heel goed want dat is een heel prettige manier van geld verdienen via internet)

Dan begint je zoektocht waarschijnlijk online via Google, maar loop je er direct tegenaan dat er vooral veel Nederlandse sites zijn die enkel sites en panels aanbevelen in Holland. Het probleem is echter dat je als Belg daar niet aan mee kan doen omdat je een Nederlands rekeningnummer en adres nodig hebt.

Daarom hebben wij een aparte lijst met Belgische betrouwbare enquête sites . Daar kan je wel meedoen aan de onderzoeken vanuit Vlaanderen / Wallonië.

De reden dat er trouwens per land aparte enquêtesites zijn is overigens heel logisch, want de onderzoekbureaus achter de websites doen hun onderzoeken in opdracht van bedrijven. En die willen de vragenlijsten altijd uitzetten onder een specifieke doelgroep waarbij het land waar je woont nogal doorslaggevend is.

Je zal ook zien dat veel van de online panels voor elk land een aparte website hebben en daarmee een aparte groep met leden zodat ze heel makkelijk aan de wens van hun klanten kunnen voldoen.

Je zal overigens zien dat de Top 10 best betaalde enquête sites voor Nederland en de Top 10 voor België wel enkele verschillen kent. Dit komt doordat niet alle bureaus in beide landen werken, of omdat de kwaliteiten van de sites dusdanig verschillende dat ze niet in beide landen de toplijst halen.

Wij presenteren je namelijk enkel de tien aller besten, omdat dit meer dan genoeg is om flink te kunnen bijverdienen. Voor meer surveys heeft dan ook bijna niemand de tijd. Met alle sites uit de top 10 tezamen kan je zomaar € 300,- tot € 500,- per maand maken namelijk.

Wil je toch met nog meer meedoen? Dat kan maar check dan eerst even wat online reviews want het feit dat een site niet bij ons in de toplijst staat is geen goed teken!

We raden je ook eigenlijk vooral aan om gewoon andere manieren van online geld verdienen te proberen om meer verdiensten te genereren. Denk vooral aan affiliate marketing, dat kan zo goed gaan dat je jouw baan kan opzeggen en er fulltime mee aan de slag kan!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook