Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / reviews: is Life Points Betrouwbaar? (Enquête Panel)

In dit artikel geven wij antwoord op de vraag of LifePoints NL / LifePoints BE betrouwbaar is. Maar we gaan verder dan dat: Ook kijken we naar overige plus- en minpunten om te kunnen beoordelen of je goed geld kan verdienen met dit panel. Het feit dat deze site is opgenomen in on Top 8 beste enquête sites in Nederland én België lijkt ons genoeg zeggen, of geven we nu al de conclusie weg van deze review…? ;-)

Om te beginnen met betrouwbaarheid, de hoeksteen van al onze recensies, kunnen we direct melden dat dit helemaal goed zit. We kijken hier vooral naar het goed toekennen van verdiensten en het uitbetalen van saldo. Ervaringen leren dat je na het maken van een survey altijd direct de beloning terugziet in je account en dat dit eigenlijk nooit misgaat. Het uitbetalen van je saldo gaat via PayPal. Ook dit gaat altijd goed en bovendien snel, want het staat er binnen enkele dagen al op. Daar kunnen veel andere enquêtesites niet aan tippen!

Betrouwbaarheid is belangrijk omdat dit bepaald of je het geld dat je verdient ook daadwerkelijk ontvangt. Maar ook is het belangrijk om te kijken hoeveel je eigenlijk kan verdienen. Want als je uren moet werken voor een minimale beloning dan is het ook zonde van je tijd.

Gelukkig zit dit bij LifePoints wel goed. De onderzoeken / vragenlijsten duren meestal tussen de 8 en 15 minuten. De beloning is in vergelijking met concurrenten prima, rond de 40 - 70 eurocent. Omdat er ook voldoende onderzoeken beschikbaar zijn elke week / maand, kan je er ook goed aan verdienen. Uitbetalen is al mogelijk vanaf € 5,- dus daar zit je snel genoeg aan. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om uit te betalen op andere manieren, zoals verschillende cadeaubonnen en cadeau’s.

Samengevat: goede vergoeding per enquête * genoeg onderzoeken per maand = goed bijverdienen. En omdat de site betrouwbaar is ontvang je jouw geld in goede orde. Eigenlijk hebben we dus helemaal geen minpunten die we kunnen bedenken, dus schrijf je gewoon in!

Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Er zitten dus geen kosten en verplichtingen aan. Je mag zelf bepalen aan welke surveys je meedoet. Heb je geen tijd of zin, dan sla je gewoon even over. Maar bedenk wel dat je dan ook niks verdient hé. Maar we gaan ervan uit dat je dat wel snapt.

We raden je overigens wel aan om je niet alleen bij Lifepoints in te schrijven, maar ook nog bij een paar andere goede panels. Dan heb je meer werk en kan je meer inkomen genereren. Als je meedoet met alle 8 sites uit onze lijst met best betaalde enquêtesites , dan kan dat zelfs oplopen tot enkele honderden euro’s per maand!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook