Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview / ervaringen: is EnquetePlein betrouwbaar?

Wanneer je geld wilt verdienen met enquêtes invullen dan zijn er talloze opties. Allerlei sites die roepen dat jij juist daar de hoogste beloning krijgt, de leukste onderzoeken, etc. Eén daarvan is Enquêteplein.nl Maar is deze site wel te vertrouwen? Dat lees je in deze recensie.

En om maar meteen naar de conclusie te springen: je moet jezelf hier NIET inschrijven! Het gaat je niks opleveren en wellicht alleen maar problemen kosten. Dan kan je jezelf beter aanmelden bij de beste betaalde enquête sites . Wij hebben hier namelijk onderzoek naar gedaan door onszelf gewoon overal in te schrijven en hebben daaruit een Top 8 samengesteld met de betrouwbare panels voor zowel Nederland als België.

Om een verdere beoordeling te geven over de site Enqueteplein en het programma erachter: Het probleem is dat deze organisatie zelf helemaal geen onderzoek doet. Ze willen gewoon je gegevens achterhalen om je vervolgens allerlei e-mails te kunnen sturen. Daarin willen ze je uiteraard iets aansmeren.

Onder andere gaan ze je wel advertenties toesturen over daadwerkelijke enquête sites waar je voor geld enquêtes kan invullen, maar daar krijgen ze dan ook een beloning voor. En natuurlijk sturen ze je niet per se naar de beste sites, maar naar degene waar zij mee samenwerken / de hoogste aanbrengvergoeding van krijgen…

En daarnaast mogen ze je ook andere reclame sturen, want daar geef je toestemming voor als je je inschrijft. Gewoon spam dus, heel vervelend. En dat is misschien wel de belangrijkste reden dat je ver weg moet blijven van deze partij.

Toch jammer omdat enquêtes invullen een hele goede manier is om geld te verdienen op internet. Maar er zijn dus genoeg oplichters die niet willen dat jij iets bijverdient, maar vooral AAN jou willen verdienen.

Maar laat je niet uit het veld slaan! Met de hierboven genoemde top beste enquête sites kan je juist heel goed bijverdienen. Wat zeggen we, als je echt wilt en je bij alle sites aanmeldt kan het maar liefst oplopen tot een paar honderd euro per maand!

Het leuke is ook dat de goede sites mobiele apps hebben zodat je het lekker even tussendoor kan doen. Op de bank, in je luie stoel, onderweg naar je werk of college, maakt allemaal niet uit! Er zijn vast genoeg verloren momenten op een dag waarop je eigenlijk niks zit te doen, waarin je dus ook heel nuttig bezig kunt zijn.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook