Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview / ervaring: is betaaldeonlineenquetes.nl Betrouwbaar?

Betaaldeonlineenquetes.nl is op het oog een mooie site. En dat je er lekker kunt bijverdienen is natuurlijk een goed verhaal! Maar is dit ook echt het geval? Gaan ze wel goed met je gegevens om? En hebben ze het beste met je voor? Dat antwoord kunnen we je geven: Ze zijn ZEKER NIET een van de betere enquête sites in Nederland /België . Sterker nog: ze zijn er helemaal niet een!

Huh? Ja echt, deze site is zelf geen onderdeel van een marktonderzoeksbureau en zijn ook geen professioneel consumentenpanel. Zij gaan je dan ook niet betalen voor het invullen van onderzoeken. In feite zijn ze gewoon een marketingbureau uit Engeland onder de naam C2o Media Limited en eigenlijk helemaal niets meer dan een slimme tussenpartij:

Zij worden namelijk betaald door de daadwerkelijk enquête sites om leden te werven. Niks mis mee tot dusver, maar de partijen waar ze voor werken zijn dan weer niet per se de beste panels die er zijn. Dus ze geven je advies dat niet goed is, maar willen gewoon geld aan jou verdienen. En dat jij daardoor minder verdient, dat maakt ze dan weer niet uit.

Ze willen gewoon je persoonlijke gegevens hebben zoals e-mailadres en naam, zodat ze die kunnen verkopen aan hun opdrachtgevers. Maar deze "gratis dienst" die ze bieden leidt je niet alleen tot minder goede panels, maar heb je gewoon ook helemaal niet nodig. Je kan zelf via de top 8 beste enquête sites bepalen waar je wel en niet lid wilt worden. Daar hoeven wij je e-mailadres niet voor te hebben. Het is ook helemaal niet veilig om aan teveel (onnodige) bedrijven maar je gegevens toe te vertrouwen.

Het is trouwens wel een slimme zet om je bij meerdere van deze sites aan te melden, want dan krijg je meer uitnodigingen om mee te doen aan de vragenlijsten, surveys, groepsdiscussies, focusgroepen, product testen etc. waar door je dus ook meer geld kan verdienen. En ja eerlijk is eerlijk, de 300 euro per maand die ze ook bij betaaldeonlineenquetes.nl beloven die is dan mogelijk. Maar dan wel bij die goede sites hé...


Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook