Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogIs OpinieMeters betrouwbaar? Onze ervaringen & review.

Overweeg jij om jezelf aan te melden bij OpinieMeters? Dan is het goed dat je eerst op zoek gaat naar meer informatie in de vorm van een review en/of ervaringen met deze website! Er zijn namelijk heel veel van dit soort enquête sites waar je geld kan verdienen, moet je jezelf dan specifiek bij deze willen inschrijven of zijn er betere opties?

Kort antwoord, om maar direct met de deur in huis te vallen: opiniemeters.nl hoort NIET thuis in de Top 8 beste enquête sites van Nederland. Betekent dit dat het een slechte site is? Nee hoor dat niet per se, maar bij degene die wel in de lijst staan verdien je simpelweg meer geld en is de gebruikerservaring beter.

Dat eerste is natuurlijk van groot belang. Je doet het uiteindelijk voor de bijverdienste, niet voor de lol! Bij opiniemeters verdien je niet slecht, maar ook niet bijzonder goed. Wat wel goed zit bij deze site is de betrouwbaarheid. Het geld dat je verdient, krijg je ook daadwerkelijk op je rekening gestort.

Minder goed zit het proces in elkaar. Het komt hier helaas nog te vaak voor dat je wordt uitgenodigd voor een onderzoek maar toch niet in de doelgroep blijkt te vallen. Dan komt het te vaak voor dat je enthousiast aan een onderzoek of vragenlijst start, maar een zonder enige beloning naar een paar vragen al uit wordt gegooid. Dat is gewoon niet prettig.

Ook dat je pas relatief laat kan uitbetalen bij 12,50 euro is net jammer. Concurrenten doen dat vaak al vanaf 5 euro of 10 euro. Bovendien hebben die ook meer inwisselmogelijkheden zoals cadeaubonnen en cadeaus.

Als laatste de site en portal zelf. Die is net wat minder modern dan de concurrerende platformen. Die hebben vaak ook nog mooie apps voor op je smartphone of tablet waarmee je nog makkelijk kan meedoen aan onderzoeken.

Al met al: opiniemeters is een geen slechte site. Je kan veilig meedoen en je krijgt er ook een beloning voor. Maar er zijn we gewoon veel websites die beter zijn. Mocht je naast die sites en hun surveys nou nog tijd over hebben (lijkt ons sterk maargoed), dan kan je altijd nog Opiniemeters.nl overwegen.

Achtergrondinformatie: opiniemeters is onderdeel van panelinzicht, een marktonderzoeksbureau. Ze voldoen aan alle belangrijke standaarden en keurmerken met betrekking tot goed onderzoek en beschermen van (jouw) gegevens. Ze werken ook in opdracht van andere onderzoeksbureaus overigens.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook