Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview / ervaringen: is Opinionworld veilig & betrouwbaar?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: JA , we raden je aan om jezelf in te schrijven bij Opinionworld ! Echt doen, want dit is een goede en betrouwbare site die veilig is en je in staat stelt om een mooie en eerlijke bijverdienste te maken. En ook nog op een leuke manier. Dat is natuurlijk de conclusie eigenlijk al van deze review, hieronder beschrijven we de ervaringen waarom we hiertoe zijn gekomen. Onze eigen ervaring, maar ook die van onze bezoekers die ons hebben getipt.

Wij letten in onze reviews overigens altijd op een aantal vaste zaken. En in de basis is betrouwbaarheid altijd een voorwaarde. Die moet gewoon in orde zijn. Hiermee bedoelen we dat de website netjes moet omgaan met jouw gegevens en ze niet mag misbruiken of doorspelen aan derden. Daarnaast moet ook het proces van verdiensten bijhouden en uitbetalen correct en zonder teveel vertraging plaatsvinden.

Bij opinionworld kunnen we gelukkig melden dat dit helemaal in orde is! Je beloningen worden direct naar het invullen van de onderzoeken / surveys toegevoegd op je account, en uitbetalen gaat eigenlijk altijd vlekkeloos. Of dit nu is geld naar je bankrekenng of in een van de verschillende waardecheques.

Dat dit op orde is betekent dat ze een plaats zouden kunnen krijgen in onze Top 8 beste enquetesites van Belgie . Maar of ze er ook echt in komen of niet, en hoe hoog dan, dat hangt nog af van de verdienpotentie. Hoeveel kan je bij dit panel verdienen? De aspecten die hier meetellen zijn eenvoudig: ten eerste moet de beloning per gemaakte enquête goed zijn, en ten tweede moeten er genoeg enquêtes beschikbaar zijn per week / maand om genoeg te kunnen verdienen, simpel!

Bij Opinionworld scoren ze op de hoogte van de vergoeding per onderzoek een voldoende, die is gewoon eerlijk. Maar omdat ze vooral heel veel surveys beschikbaar hebben zodat je veel kan meedoen, maakt dat je er ook echt flink kan verdienen. En dat zorgt ervoor dat deze site op een mooie 3e plek staat in onze ranking. En terecht natuurlijk.

Dus nogmaals, aanmelden zeker doen. Maar dan nog even een extra tip van ons: schrijf je vooral ook in bij nog meer goede enquête sites uit onze eerder vermelde Top 8. Want dan heb je per saldo nog meer onderzoeken om aan mee te doen en kan je nog meer verdienen! Met alle 8 bij elkaar tot wel 200-500 euro in de maand. Dat is meer dan een bijverdienste, dat is gewoon een extra inkomen!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook