Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview / ervaringen: is Stempunt betrouwbaar & veilig?

*Spoiler alert!* er zijn minimaal 8 betere enquête sites dan Stempunt. Daar verdien je beter dus meld je daar eerst aan. Heb je dan nog tijd over, kleine kans, dan kan je Stempunt.nu nog overwegen.

Stempunt is een panel zoals ze allemaal zijn: meld je gratis aan, doe mee aan leuke onderzoeken, spaar daarmee punten, en wissel die punten vervolgens in voor leuke cadeaus zoals cadeaubonnen. Wat maakt dat deze site beter of slechter is dan al die andere sites die exact hetzelfde lijken?

Daar gaan we je in meenemen, want we bespreken alle belangrijke onderdelen en eigenschappen van dit soort site en zullen je zeggen hoe Stempunt het daarop doet in vergelijking met hun concurrenten.

Als eerste is de site en de portal erachter waar jij je punten spaart en kan uitbetalen prima in orde. Het werkt en doet wat het moet doen. Ze zijn bovendien betrouwbaar, namelijk onderdeel van een groot onderzoeksbureau Motivaction en daarmee onderdeel van alle belangrijke brancheorganisaties en voldoen aan alle kwaliteitseisen voor goed veilig onderzoek.

Dan de onderzoeken, die zijn ook prima en vaak heel vergelijkbaar qua vorm en onderwerp met andere sites. Ook hier dus weinig verschillen.

Die zijn er echter wel als je kijkt naar de belangrijkste voorwaarde, namelijk hoeveel je verdient!

Als je het afzet tegen de eerder genoemde beste enquête sites, dan hebben ze minder onderzoeken om aan mee te doen per week / maand, en is de beloning ook lager. Dus: je verdient er minder geld mee.

Bovendien kan je die beloning alleen laten uitkeren in de vorm van cadeaubonnen van Bol.com, Fonq bijvoorbeeld. Hoewel ze wel veel keuze hebben met ondere andere ook bonnen van HEMA, VVV en Pathé kan je niet gewoon geld op je rekening krijgen. Dát kan bij de betere sites juist wel...

Dus onder aan de streep kan je beter eerst die andere sites proberen. Met die acht tesamen verdien je al zomaar een paar honderd euro per maand! En hoewel het onwaarschijnlijk kan je daarnaast altijd nog Stempunt gebruiken in de tijd die je daarbuiten nog overhoudt.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook