Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview / Ervaringen: is Opinionbar Betrouwbaar?

Opinionbar, in Nederland onderdeel van Metrixlab B.V. is een van de oudere panels in Nederland waar je enquêtes kan invullen en daarvoor geld krijgt. Maar toch staan ze niet in onze Top 10 beste enquête sites . Hoe kan dat dan? Kort samengevat: bij die andere panels zal je meer verdienen… Maar lees vooral ook de verdere uitleg, want het betekent niet dat we je afraden je er in te schrijven:

In algemene zin is Het een prima panel, al is het inmiddels wel wat aan het verouderen. Toch werkt alles gewoon zoals het moet en je ook zou verwachten: Je schrijft je kosteloos in zonder verplichting en gaat daarna per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken ontvangen waaraan je mee kunt doen. Dat mag je nog helemaal zelf besluiten. Bijvoorbeeld omdat je de vergoeding te laag vindt, of omdat je even geen tijd hebt kan je zonder problemen even een keer overslaan.

Daarom staat er ook altijd al bij wat de beloning is en hoe lang de vragenlijst ongeveer zal duren. Na het afronden van de survey staat de verdienste gelijk in je account, en vanaf 10 euro kan je dit laten overmaken naar je bankrekening. Wij hebben best wat online reviews voorbij zien komen waarin wordt gesteld dat uitbetalen vaak mis gaat, maar dat hebben wij nog nooit meegemaakt. Wij ontvangen altijd redelijk snel en zonder problemen ons geld.

De onderzoeken waar je aan meedoet zijn wel altijd relatief lang. Er zitten eigenlijk geen korte enquêtes tussen die je even in een paar minuten afrondt. Daar komt bij dat de vergoeding in absolute zin wel erg netjes is, maar niet ten opzichte van de tijd die je erin steekt. Andere panels bieden wat dat betreft betere vergoedingen aan.

Het aantal onderzoeken dat je kunt invullen is overigens ook een stuk minder dan bij de beste panels. Die hebben meerdere onderzoeken per dag beschikbaar zelfs. Dat betekent gewoon dat je meer werk hebt om te doen en dus meer verdient. Je krijgt immers betaald per enquête.

Maar betekent dit alles dat je niet moet meedoen aan Opinionbar? Nee hoor. Het is zoals eerder benoemd een prima panel dat gewoon betrouwbaar is en doet wat het beloofd. Maar je kan je wel beter eerst aanmelden bij de 10 beste enquête panels en pas daarna, als je tijd over hebt, gaan nadenken over extra opties waaronder deze.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook