Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogIs GFK Panel betrouwbaar? Reviews en ervaringen

Het GFK Panel is onderdeel van het marktonderzoeksbureau GFK. Zij zijn niet alleen actief in Nederland, maar in wel 100 landen. Een groot bureau dus, dat zelf informatie voor hun onderzoeken verzameld via eigen consumentenpanels. Klinkt goed, maar is het slim om je er aan te melden? Nou, dat antwoord is zeker JA ! Waarom dat zo is lees je verderop in deze review wel.

Een van de leuke pluspunten als je mee gaat doen is meteen de startbonus. Van alle beste enquête sites in NL krijg je dit maar bij twee van de panels, waaronder dus GFK. Dat zegt wel wat, ze zijn erg blij om je te verwelkomen als lid en durven het dus meteen al aan om je wat geld te geven, omdat ze weten dat je het toch wel voor langere termijn leuk gaat vinden.

Dat komt omdat je er veel onderzoeken krijgt die interessant zijn om aan mee te doen. En nog veel belangrijker, de beloning als je meedoet is nog erg goed ook! Je hoeft trouwens niet aan elk onderzoek mee te doen, bij elke uitnodiging die je per mail krijgt staat er meteen bij hoe lang het duur en hoe hoog de vergoeding is. Dan mag je zelf bepalen of je genoeg tijd hebt op dat moment, of je het onderwerp wel leuk vindt en of je de verdiensten genoeg vindt.

Zodra je hebt meegedaan komt het bedrag meteen op je saldo van je GFK account. Zodra je genoeg hebt gespaard, vanaf 10 euro / 2000 punten kan je dit laten inwisselen voor verschillende bonnen. Denk aan cadeaubonnen van Bol.com, HEMA, PlayStation, Wehkamp.nl, Ticketmaster en nog veel meer. Maar je kan je saldo ook laten doneren aan Goede Doelen zoals Villa Pardoes, Kika en het Rode Kruis. Dit kan zo vaak als je wilt.

Goed verdienen is leuk, maar is dit panel ook betrouwbaar? Ja dat zijn ze zeker. Ze zijn zoals vermeld zelf een onderzoeksbureau. Waar veel panels dit niet zijn en voor een bureau werken, is GFK zelf aangesloten bij alle belangrijke branche organisaties en hebben ze ook zelf alle belangrijke certificeringen waarmee ze voldoen aan de richtlijnen voor gedegen en veilig marktonderzoek waarbij dus jouw gegevens en antwoorden goed zijn beschermd en nooit te herleiden zijn.

Wel raden we je aan om niet alleen van GFK, maar ook andere goede enquête sites lid te worden. Want als je van meerdere lid wordt dan kan je aan meer surveys meedoen en zal je uiteindelijk dus ook veel meer geld kunnen verdienen.


Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook