Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogSurveyworld.me betrouwbaar of niet? Ervaringen - review - recensie

Surveyworld is de grootste community van de wereld voor onderzoeksbureaus. Althans, dat is hun bewering direct op de home page. Klinkt goed toch? En jij kan meedoen en op die manier geld verdienen. Maar is het allemaal wel zo mooi als het lijkt? Nouja, eigenlijk is Surveyworld zelf helemaal geen research panel, maar werven ze leden voor de daadwerkelijke enquête sites en daar krijgen ze voor betaald. Maar promoten ze dan wel de goede panels, of alleen degene waar ze (het meest) aan verdienen? Hmmm... Bovendien kan je zelf prima uitzoeken wat de best betaalde enquête sites zijn in Nederland en België. Inderdaad, via deze link vind je de echte panels die jou betalen voor het invullen van onderzoeken.

Surveyworld is dus eigenlijk gewoon een slimme tussenpersoon die veel reclames maakt om leden te werven, maar zelf zetten ze geen onderzoeken of surveys uit en ze gaan je dus ook niet betalen. Maargoed iedereen heeft recht om op deze manier geld te verdienen. Maar hoe betrouwbaar zijn ze dan? Daar hebben we wel wat vraagtekens bij hoor, want zo is hun site niet beveiligd met SSL (geen https). En daarnaast kan je via de normale website geen inschrijfformulier vinden, dat kan alleen via de advertenties... vreemd.

Hun privacy policy laat daarbij nog aardig wat ruimte om met jouw persoonlijke gegevens aan de haal te gaan. Zo bewaren ze die niet voor een bepaalde tijd, maar gewoon oneindig. En zo geef jij ze ook toestemming om die te delen met derden, waarbij verder niet is duidelijk gemaakt wie dat allemaal kunnen zijn. Theoretisch kunnen ze dus jouw gegevens doorsturen of verkopen, en je ook allerlei mails gaan sturen waar je niet op zit te wachten. We zeggen niet dat ze dit ook echt gaan doen, maar je bent er anderzijds ook niet voor beschermd.

Verder is het een Nederlands bedrijf met een KvK inschrijving en een rechtsvorm van BV. Geregistreerd als E-Bron marketing B.V. En ook hun adres staat netjes op de site vermeld, al is via google maps te zien dat dit gewoon een klein bedrijventerrein is waar geen naambordje hangt van dit bedrijf maar andere firma's.

Conclusie: moet je jezelf inschrijven? Dat is aan jou, ze leveren je een dienst en dat is je in contact brengen met survey panels waar je geld kan verdienen. Als je dat wilt, niks mis mee. Maar nogmaals, die kan je ook gewoon zelf vinden om je direct in te schrijven en dan loop je niet het risico dat er onnodig een bedrijf jouw gegevens heeft. Of dat je jezelf aanmeld bij enquête sites waar je eigenlijk veel minder verdient dan bij andere panels.


Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook