Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview & ervaringen: is Factsnapp betrouwbaar?

We vallen eerst met de deur in huis: veel mensen vragen ons of ze lid moeten worden van Factsnapp , een relatief nieuw enquêtepanel in Nederland waar je geld kan verdienen door mee te doen aan onderzoeken. En wij antwoorden altijd: JA, doen! Dit is namelijk een heel fijne site om aan mee te doen en ze geven een eerlijke beloning. Maar schrijf je vooral ook in bij meer van de beste enquête sites , want dan verdien je meer.

Waarom we deze mening zijn toegedaan? Nou om te beginnen is Factsnapp onderdeel van Kien BV, een onderzoeksbureau dat ook een van de andere beste onderzoekspanels in NL beheert: Panelwizard . Die ken je waarschijnlijk wel al? Beide panels lijken redelijk op elkaar overigens, maar er is een klein onderscheid. Wel betalen ze beide eigenlijk de beste vergoeding aan je die je nergens anders zo hoog zal krijgen: 10 cent per beantwoorde vraag. Daarmee zijn ze in ons land verreweg de best betalende partij.

Uitbetalen gaat in euro's naar je bankrekening en gebeurt twee maal per jaar: in juni en in december meestal. Je kan dus niet kiezen voor bonnen of uitkering van je saldo op een ander moment. Bij beider partijen is het erg jammer dat je niet meer onderzoeken beschikbaar hebt, want dan zou je echt veel kunnen verdienen. Het verschil tussen de twee is dat bij Panelwizard je allerlei onderzoeken krijgt, ook langere die meer tijd kosten, en dat Factsnapp zich helemaal toelegt op de super korte enquêtes van 1-2 vragen die je in een minuut kan doen. Even snel tussendoor dus.

Net als voor alle andere reviews die we publiceren zijn we ook voor deze keer uiteraard zelf lid geworden om alles goed te kunnen testen. Vooral de betrouwbaarheid is belangrijk, want het is leuk dat je ergens geld kan verdienen, maar als je het uiteindelijk nooit terugziet heb je er ook niks aan. Het goede nieuws is dat dit panel heel goed scoort op dit vlak. Het is dan ook gewoon een Nederlands bedrijf en je krijgt altijd netjes je geld.

Hoeveel je er kan verdienen? Nou met een paar dubbeltjes per vragenlijst gaat het natuurlijk niet heel snel, ook al is de vergoeding per vraag uitmuntend. En je hebt ook veelal maar 2-5 onderzoeken per maand is onze ervaring. Dus reken op hooguit twee euro per maand. Daarom is dit ook maar slechts één van de vele enquêtesites waar jij je zou moeten inschrijven. Onze belangrijkste tip blijft altijd om je bij zoveel mogelijk panels aan te melden zodat je meer kan invullen. En als je onverhoopt teveel werk krijgt of geen tijd hebt doe je gewoon niet mee, het is niet verplicht maar juist vrijblijvend.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook