Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogMetroOpinion betrouwbaar? Reviews & ervaringen

Het panel MetroOpinion is onderdeel van een Deens bedrijf genaamd Opinodo. Zij zijn gespecialiseerd in het opzetten van enquêtepanels en proberen vernieuwend te zijn in deze markt door het vooral zo leuk en interessant als mogelijk te maken voor de leden. Voor degene die de onderzoeken invullen dus, voor jou. Dat begint al goed. Stiekem dus alvast het antwoord op de vraag of je er lid moet worden: Jazeker moet je dat willen!

En dat is dus deels omdat ze erg hun best doen om de onderzoeken zo aantrekkelijk en afwisselend als mogelijk te maken. Dit kunnen ze doordat ze aan de achterkant met heel veel verschillende marktonderzoeksbureaus zaken doen en dus in feite kunnen kiezen welke onderzoeken ze wel of niet goed genoeg vinden om te versturen naar hun leden. Ze willen dat jij er plezier aan beleeft, want dan blijf je lid.

Zodoende is er ook genoeg werk te doen, dus genoeg onderzoeken om te maken. En omdat de vergoeding per ingevulde survey ook nog eens hoog is maakt dit dat je er meer mee kan verdienen dan met veel andere enquête sites. Dat saldo laten uitbetalen kan in geld via PayPal, of in vouchers / bonnen. Het is maar net wat jouw voorkeur hierin is.

Dan nog even belangrijk over de betrouwbaarheid: het is namelijk fijn dat je ergens goed kunt verdienen, maar krijg je ook je geld uiteindelijk wel? Gelukkig is dat zeker het geval en worden je verdiensten snel uitbetaald. Na het maken van een vragenlijst staat de vergoeding ook meteen bijgeschreven op je account ook wel zo fijn.

Belangrijk is wel dat je je bij je inschrijving even ertoe zet om alle vragen over je profiel goed in te vullen. Hiermee weten ze namelijk beter aan welke onderzoeken jij wel of niet kunt meedoen. Doe je dit niet dan krijg je misschien mails over sureys waaraan je denkt mee te kunnen doen maar na enkele vragen word je dan toch uit het onderzoek geweerd. Zonde van je goede moed en van de tijd. Maar daar ben je dus helemaal zelf bij.

Valt je misschien op dat we positief zijn over MetroOpinion.com maar dat ze nog niet staan vermeld in onze Top 8 beste enquête sites ? Klopt, dat komt omdat de site nog zo nieuw is en omdat we de andere in diezelfde Top 8 ook gewoon heel goed vinden. Schrijf je dus bij die acht én bij deze in, des te meer panels je lid van wordt, hoe meer onderzoeken je zal kunnen invullen voor geld.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook