Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogPanelclub review: is deze site in onze ervaring betrouwbaar?

Om maar meteen van wal te steken, Panelclub.nl en Panelclub.be, onderdeel van dezelfde organisatie, zijn zelf geen enquêtepanel . Ze zijn slechts een tussenpartij die jouw gegevens door wil sturen naar de echte onderzoeksbureaus om daar geld voor te vangen. Maar je hebt hun hulp hier niet bij nodig want je kan zelf ook prima uitzoeken wat de best betaalde enquête sites zijn. Inderdaad, wij hebben daar gewoon een openbare Top 8 voor je van gemaakt.

Punt is van partijen als PanelClub is dat zij echt wel betrouwbaar zijn in de zin dat ze jou lid willen maken van de echte panels, en dat ook niet per se verbergen, maar dat ze daar ook panels tussen doen die misschien minder goed zijn voor jou om echt lekker mee te verdienen, maar hun wel veel geld opleveren. Zelfs panels waar je helemaal geen geld krijgt! Ze adverteren of pretenderen dus zelfs dat ze met de best betaalde panels samenwerken, maar zetten voorop hun site al een partij waar je alleen maar als beloning kans maakt om een prijs te winnen maar verder geen gegarandeerde beloning ontvangt. Ze noemen zelfs namen van panels die helemaal niet meer bestaan.

Daarbij is het ook jammer dat ze ergens weggestopt in de algemene voorwaarden hebben gezet dat ze je ook met allerlei andere commerciële aanbiedingen mogen mailen en ook dat hun "sponsoren" jouw contactgegevens mogen gebruiken. Wat zijn dan precies sponsoren en wat krijg je allemaal voor spam in je mail als je hiermee akkoord gaat? Voor ons een grote rode vlag. En op zichzelf ook al een goede reden om nooit onze gegevens er achter te willen laten. Bij de veelgestelde vragen onder "is mijn informatie veilig bij PanelClub" vermelden ze zelfs letterlijk dat ze nooit je gegevens zullen delen of verkopen "mits dit in ons privacy beleid is vermeld." Wow!

Achtergrond informatie: Beide websites, dus de Nederlandse en de Belgische variant zijn onderdeel van Zaludo BV, onder andere ook de uitbater van Qlics.nl een online spaarprogramma waar we ook al niet echt fan van zijn vanwege de aanwezigheid van een accountscore.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook