Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview: is BEENQ betrouwbaar? (ervaringen)

Er zijn heel veel panels waar je geld kan verdienen met je mening. Door mee te doen aan betaalde enquêtes en onderzoeken in te vullen. Eén daarvan is BEENQ / beenq.nl Dit is een Nederlandse website en app die vragenlijsten aanbied tegen betaling. En als je het ons vraagt is die een van de betere die er is. En daar zijn meerdere redenen voor.

Ten eerste is het een hele simpele en overzichtelijke website / applicatie voor op je telefoon. Geen poespas, geen gedoe met punten sparen en die weer moeten inwisselen. Je verdient gewoon meteen euro's, dat is veel duidelijker. Bij andere sites krijg je vaak punten / credits waarvan de waarde niet helemaal duidelijk is en soms zelfs nog verandert ook!

Ten tweede is uitbetalen ook simpel wat dat gaat ook gewoon in euro's, via je PayPal rekening. Vanaf daar staat het binnen 2 dagen op je bankrekening als je dat wil, maar vanuit je PayPal kan je er ook al direct mee betalen bij veel webwinkels of er zelfs cryptomunten zoals Bitcoin mee kopen. Dit uitbetalen gaat dus heel snel en je hoeft niet zoals bij andere partijen weken te wachten of een cadeaubon of voucher.

Ten derde zijn er veel onderzoeken te maken en is de beloning goed. Daardoor zijn de totale verdiensten ook aantrekkelijk. Net als bij alle andere panels ligt het wel aan je profiel voor exact hoeveel vragenlijsten je in aanmerking komt maar dan nog, ze scoren hier goed op.

Ten vierde is het een betrouwbare Nederlandse partij die met de software van het Zweedse CINT een degelijk platform heeft zonder randzaken. Geen prijstrekkingen die alleen maar een lokkertje zijn, geen polls of onderzoeken waar je geen beloning voor krijgt. Gewoon recht toe recht aan.

Ten vijfde kan je al meedoen vanaf 16 jaar in NL en zelfs al vanaf 13 jaar in België, dat is uniek. Zo kunnen ook scholieren mooi bijverdienen met enquêtes.

We raden je dan ook zeker aan om je voor dit panel in te schrijven als je geld wil verdienen met enquêtes invullen. Maar schrijf je vooral ook voor nog een paar goede panels in want dan kan je alleen maar meer geld verdienen! We denken zelfs dat je wel een paar honderd euro per maand kan binnenhalen als je er echt voor gaat! Het liefst schrijf je jezelf dus in voor alle goede sites uit onze Top 8 beste enquête sites in Nederland en België. En natuurlijk staat BEENQ daar ook tussen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook