Geld verdienen met Cashback

Cashback is misschien wel de snelste manier van geld verdienen, want je verdient terwijl je het uitgeeft! En bij de juiste cashbacksite krijg je tot wel 15% terug bij duizenden webshops.

Top 4 Cashbacksites

Bij cashbacksites krijg je geld terug op aankopen bij duizenden webhops, tot wel 15% over je bestelling! Hieronder vind je de beste cashbacksites van Nederland. Onder de tabel vind je meer uitleg hoe geld verdienen met cashback (geld terug) in zijn werk gaat.

Site Informatie / Ervaringen
1. Euroclix De meest gevestigde naam. Zijn extreem betrouwbaar, betalen snel uit.
Bij aanmelding krijg je direct een startbonus van €2,55
2. NuCash Goede site die goed werkt. Ze hebben ook extra dagaanbiedingen.
Startbonus van €1,00
3. iPay Een uitgebreide en prettige site, met veel samenwerkende webshops. Ze hebben een welkomstbonus van €1,25
Lijkt enorm op iPay, maar je kan pas bij een veel hoger bedrag het
verdiende geld naar je rekening boeken. Wel startbonus van €5,00

We raden je sterk aan om je in te schrijven bij de beste, Euroclix . Je bij meerdere cashbacksites aanmelden heeft weinig zin, want vaak werken ze samen met dezelfde partners. Ook hebben ze allemaal ongeveer dezelfde hoogte van cashback. Het verschil zit vooral in de snelheid en betrouwbaarheid waarmee je verdiende cashback wordt bijgeschreven op je saldo, en vervolgens wordt overgemaakt naar je bankrekening. Voordeel van Euroclix dat je ook direct gebruik kan maken van alle andere manieren van geld verdienen die Euroclix biedt, zoals enquêtes invullen, mails lezen en leden aanbrengen.


Hoe werkt cashback?

Cashback krijgen wordt ook wel liefkozend cashback shoppen genoemd. Je krijg namelijk cashback wanneer je online 'winkelt'. Het concept is heel eenvoudig: Zodra je lid bent van een cashbacksite krijg je korting bij alle webshop en online bedrijven waarmee de cashbacksite samenwerkt. Bij de goede sites zijn dat duizenden webshops, waaronder alle bekende namen zoals Zalando, Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Maar ook krijg je korting bij KPN, Ziggo, Groupon, Domino's pizza en nog veel meer bedrijven waarbij je online iets kan aanschaffen, bestellen of afsluiten.

We zeggen trouwens nu wel korting, maar dat is het niet per se. Je krijgt met de cashback namelijk niet een lager bedrag dat je afrekent. Je krijgt immers geld terug op je bestelling, letterlijk vertaald cash ... back. Dit krijg je niet bij de aanbieder, maar apart gestort op je saldo van bijvoorbeeld Euroclix. Dit saldo kan je dan weer laten overschrijven op je eigen bankrekening. Het is dus een indirecte vorm van korting krijgen. Je kan het ook zo bekijken dat je er geld mee verdient. Veel dingen die je koopt heb je immers toch nodig, hoe mooi is het dan dat je op al die orders geld terug krijgt?

Maar waarom krijg je die cashback? Simpel: cashbacksites verdienen eraan wanneer jij via hun site iets bestelt bij een van de webshops waarmee ze samenwerken. Daarom willen ze dat jij zo veel en zo vaak als maar mogelijk is dingen koopt! Want dan is hun boterham net wat rijker belegd. Daarom belonen ze je ervoor, door een deel van hun eigen vergoeding aan jou te geven. Dit is de cashback. Super slim dus, want zo wint iedereen!

Grappige is dat met alle technologische ontwikkelingen het ook heel makkelijk is om aanspraak te maken op de cashback. Vroeger moest je eers inloggen op de cashbacksite en dan via een speciale link naar de webshop surfen. Alleen dan ging alles goed. Tegenwoordig kan je gewoon een simpele toolbar installeren die automatisch doorheeft wanneer je iets koopt bij een webshop waar je ook cashback kan krijgen. Die geeft vanzelf een signaaltje en met één klik worden al je aankopen automatisch geregistreerd, en daarmee je verdienste. Mooie is daarbij dat je dus ook niet de duizenden partners van de cashbacksite hoeft te onthouden, want ook dat doet de toolbar voor je.

FAQ / Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik verdienen?

Dat ligt eraan aan hoeveel je besteedt bij online webhops. Maar dat is voor een gemiddeld gezin al gauw honderden tot duizenden euro per jaar. Zeker met de wetenschap dat je geld terug krijg, en je eigenlijk alles wel online kan bestellen zal je misschien wel veel meer op internet gaan winkelen. Gemiddeld kan je wel €1000,- per jaar verdienen.

Gaat het snel?

De eerste stap is dat je transactie moet worden verwerkt, waarna je cashback wordt bijgeschreven in je account. Daarna moet je het laten overschrijven naar je bankrekening. Dat kan vaak in vaste bedragen zoals per €10,- De eerste stap hangt vaak af van de webshop, de tweede stap is binnen Euroclix binnen enkele werkdagen afgerond.

Moet ik veel kopen?

Er is sowieso geen verplichting. Je kan al vanaf €10,- je verdiende geld op je bankrekening laten storten dus dat heb je ook zo bij elkaar. Zeker omdat je bij Euroclix liefst tot 15% cashback krijgt!

Hoe oud moet ik zijn?

Dat verschilt per site, maar vaak kun je vanaf 16 jaar meedoen.

Moet ik belasting betalen?

Ja, je moet het verdiende geld opgeven bij de jaarlijkse inkomstenbelasting.

geld verdienen met enquetes invullen online