Geld verdienen met spaarprogramma's

... is makkelijk en betrouwbaar. Hier vind je een overzicht van de beste spaarprogramma's (die wij voor je hebben getest), handige informatie, reviews en onze gratis tips.

Top 8 Spaarprogramma's

Met spaarprogramma's verdien je geld door simpele handelingen, zoals klikken op links en lezen van mailtjes. Verderop meer uitleg, maar eerst een overzicht van de beste spaarprogramma's van Nederland. We raden je aan om jezelf bij meerdere aan te melden zodat je ook meer kan verdienen!

Site Review / ervaringen
1. Euroclix
 • Het bekendste spaarprogramma!
 • €2,55 inschrijfbonus;
 • Hoogste beloningen;
 • De meeste verdienmogelijkheden.
2. Cashze
 • Een van de eerste spaarprogramma's
 • €1,- aanmeldbonus
 • Veel klikmails en klikbanners
3. Nucash
 • €1,- startbonus;
 • Veel cashback;
 • Betaalde enquêtes.
4. iPay
 • €1,25 startbonus;
 • Veel cashback;
 • Betaalde enquêtes.
5. Bespaarportaal
 • €1,- startbonus;
 • Veel cashback;
 • Betaalde enquêtes.
6. _ Gekkengoud
 • €1,- startbonus;
 • Veel cashback;
 • Betaalde enquêtes.
7. Cashback
__- korting
 • €7,50 startbonus;
 • Betaalde enquêtes;
 • Veel cashback.
8. _ Enquêteclub
 • €7,50 startbonus;
 • Betaalde enquêtes;
 • Veel cashback.

Zie verder op deze pagina een lijst met overige betrouwbare spaarprogramma's.


Hoe werken spaarprogramma's?

De basis van spaarprogramma’s, ook wel GPT-sites (get-paid-to) genoemd, is dat je betaald krijgt voor het lezen van mailtjes, vaak van 0,5 tot 2 cent per mailtje. Verder krijg je ook vergoedingen voor het klikken op betaalde links / banners en het spelen van spelletjes. Ook hebben een aantal programma’s een jackpot die je kan winnen, en betaalde enquêtes die je kan invullen. Een ander groot voordeel is dat je via de programma's kunt winkelen bij webshops met korting. Dit geld spaar je op en kun je bij een bepaald bedrag laten uitbetalen op je bankrekening. Helemaal gratis! Waarom doen die programma’s dit?

Het antwoord is simpel: de links waar je op klikt zijn reclame. De programma’s werken samen met de bedrijven achter deze reclame en krijgen betaald wanneer jij iets koopt. Soms krijgen ze zelfs ook al betaald voor het aantal klikken op de links, of wanneer jij je gegevens achterlaat zonder dat je ook daadwerkelijk iets koopt.

Het probleem van spaarprogramma’s is dat je geleidelijk geld spaart, en het kan even duren voordat je eindelijk kan laten uitbetalen. Maar laat je daar niet door afschrikken! Er zijn namelijk zoveel verdienmogelijkheden en verschillende spaarprogramma’s dat je per saldo nog lekker kunt verdienen, als je ze allemaal tegelijkertijd gebruikt. Dan zal je uiteindelijk toch elke maand geld naar je rekening over kunnen maken. Zie hieronder een lijst met spaarprogramma’s die wij voor je hebben getest. Dit zijn niet alle sites die er zijn want dat zijn er honderden! Deze zijn alleen de beste en allemaal gegarandeerd betrouwbaar. Wil je nog meer weten of heb je nog vragen? Kijk onder aan deze pagina voor veelgestelde vragen (FAQ) over spaarprogramma’s.


Overige spaarprogramma's

Hieronder vind je een overzicht met overige spaarprogramma's. Deze hebben we, net als de top 9, zelf uitvoerig getest om een goed beeld te kunnen vormen. Op basis van die ervaring hebben we ze een plek in de lijst gegeven, die aangeeft hoe goed ze zijn om er online geld mee te verdienen. Deze ranking staat voor betrouwbaarheid, snelheid waarmee je verdient, en hoe makkelijk de spaarprogramma's te gebruiken zijn. Achter alle sites zie je een omschrijving met meer informatie waarom we ze een bepaalde positie hebben gegeven. We raden je aan om bovenaan te beginnen met inschrijven, want dat zijn de beste.

Site Review / ervaringen
9. Cashparadijs Goed aantal mails, elke dag klikbanners en een dagelijkse jackpot.
10. Betaaldemails Redelijk aantal mailtjes en een goede referral laag.
11. Crazymails Redelijk aantal mailtjes en een goede referral laag.
12. Cashze Goed aantal mails, elke dag klikbanners en een referal laag.
13. Debestemail Niet veel mails, maar goede referral laag en elke dag klikbanners!
14. Geldrace Veel mails en leuke spelletjes, en ook nog eens klikbanners.
15. Sneleuro Veel mails, maar geen andere verdienmogelijkheden.
16. iCentje Redelijk wat mails, klikbanners en elke dag een jackpot.
17. Goudmails Op zich genoeg mails, maar geen andere verdienmogelijkheden.


FAQ / Veelgestelde vragen

Is het echt gratis?

Dat is inderdaad één van de eerste vragen die bij je op komt. Inderdaad: geld verdienen met spaarprogramma's is helemaal gratis. Het kost  helemaal niets. Bevalt het helemaal niet, dan kan je jezelf ook zo weer uitschrijven.

Is het wel betrouwbaar?

Goede vraag, want inderdaad klinkt het wat vaag als je er voor het eerst mee in aanraking komt. Maar, spaarprogramma's zijn 100% betrouwbaar. Sommige zijn er dan ook al ruim 10 jaar. Zoals in de privacy policy beschreven staat op hun website worden je gegevens nooit 'misbruikt' voor wat dan ook. Niet iets om zorgen over te maken dus. Het is betrouwbaar, gratis en zonder enkele verplichting.

Wat heb ik nodig?

Alleen een internetverbinding en een e-mailadres om mailtjes te ontvangen is voldoende. Wij raden aan om voor je spaarprogramma's een apart e-mailadres aan te maken. Dan krijg je alle mailtjes overzichtelijk en apart binnen.

Krijg ik ook post in de brievenbus?

Belangrijke vraag, want: bij het aanmelden bij spaarprogramma's moet je vaak toch je adres en postcode opgeven. Toch hoef je je hier geen zorgen over te maken, want dit is niet het geval. Bij elk spaarprogramma staat op hun website hun privacy policy na te lezen. Hier staat bijna altijd in dat uw gegevens in een beveiligde databank opgeslagen worden en NOOIT aan derden verkocht worden of iets dergelijks. Dit betekent dus gewoon geen ongewenste post of telefoontjes. Uit eigen ervaring weten we dat dit klopt.

Hoe krijg ik mijn geld?

Spaarprogramma's zijn gewoon Nederlandse bedrijven, het uitbetalen gaat dan ook gewoon zoals verwacht: het wordt gewoon op je bank/giro rekening gestort. Let wel op dat je belasting moet betalen en je verdiensten dus moet opgeven bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Hoe kan ik me aanmelden?

Dat verschilt een beetje per spaarprogramma. In ieder geval moet je altijd een gebruikersnaam aanmaken (dit is bijna altijd je emailadres) en een wachtwoord instellen, vervolgens een emailadres waarop je de mailtjes wilt ontvangen. Bij de meeste spaarprogramma's moet je nog meer gegevens invullen: ben je man of vrouw, je leeftijd en vaak ook je adresgegevens. Ook wordt er vaak gevraag naar je interesses. Als je dit hebt ingevuld krijg je een mailtje op het aangegeven emailadres met een bevestiging. Hierna kun je beginnen met sparen.

Hoe hebben jullie dan getest?

Simpel, we zijn zelf al jaren lid van de verschillende spaarprogramma's en hebben ze al vaak laten uitbetalen op onze rekening. Dat is de enige manier om te kijken of ze echt betrouwbaar zijn en fijn sparen.

Mijn spaarprogramma staat er niet bij?

Dat kan twee dingen betekenen: 1) we hebben het programmas getest en niet goed genoeg bevonden, of 2) we kennen het nog niet. Stuur ons in dat laatste geval een berichtje.

Ik krijg mijn geld niet!

Stuur dan een bericht naar het spaarprogramma toe, misschien is er iets mis gegaan. Laat het ons anders even weten via ons contactformulier, zodat we je kunnen helpen.

Wat zijn referrals?

Jij kan leden aanbrengen bij het spaarprogramma. Wanneer je dat doet, bijvoorbeeld door je vrienden ervoor uit te nodigen, krijg je daar een vergoeding voor. Soms krijg je ook nog een percentage van hun verdiensten. Dat is dus een lekker extraatje!

Hoe vaak kan ik lid worden?

Eén keer per programma. Gelukkig zijn er genoeg zoals je in de lijst van spaarprogramma's hierboven kunt zien.

Kan ik me ook afmelden?

Ja dat kan, er is als je inlogd een knop 'afmelden'. Als je daar je e-mail en wachtwoord invult krijg je geen berichten meer. Je bent dan ook je saldo kwijt.

Wat is accountscore?

Sommige spaarprogramma's gebruiken een accountscore. Deze score bepaalt hoeveel vergoeding je krijgt voor het lezen van de mailtjes, en hangt af van hoe vaak je meedoet aan acties en/of via de spaarprogramma's iets koopt. Het doel is uiteraard dat je dat blijft doen omdat anders je accountscore zo laag wordt dat je niks meer verdient. Op zich geen probleem, je kan aan veel gratis acties meedoen en bovendien kun je altijd dingen kopen die je toch nodig hebt!