Over ons: Tips-GeldVerdienen.nl

Online geld verdienen is heel interessant en leuk, maar je wil misschien wel weten wie er precies achter deze site zit voordat je tips en adviezen ter harte neemt. Daarom meer over ons.

Tips-GeldVerdienen.nl

Online geld verdienen is niet makkelijk. Als je er net mee begint, vind je heel veel manieren die niet allemaal even betrouwbaar zijn. Andere vragen weer om specifieke kennis of een startkapitaal. De manieren om geld te verdienen die wij op deze site beschrijven zijn echter gratis en zoveel mogelijk zonder risico. Wij passen ze zelf ook elke dag toe, en hebben alle dingen die we jou aanbevelen eerst zelf uitgeprobeerd.

Onze tips zijn gratis, wij verlangen geen betaling en ook geen gegevens van je. We vinden het gewoon jammer dat er zoveel mensen zijn die zich zorgen moeten maken om geld, terwijl dat helemaal niet hoeft! Je kan simpelweg gratis geld verdienen via internet, maar dan is het handig om de Do's en Don'ts te weten voordat je grote risico's neemt en misschien alleen maar meer in de problemen komt.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of tips voor ons? Wij horen het graag! Je kan ons een berichtje sturen via ons contactformulier .

Visie, missie en strategie

Hieronder lees je vanuit welke overtuiging we deze site zijn begonnen, hoe we met ons bedrijf proberen om dat ideaal na te jagen en wat we eraan doen om dat ook daadwerkelijk te realiseren.

Visie

Online geld verdienen is risicovol. Veel mensen starten ermee zonder te weten waar ze aan beginnen. Er zijn genoeg websites die van die onwetendheid misbruik proberen te maken. Dat vinden we jammer, en dus willen we daar (positieve) verandering in brengen.

Missie

Ons doel is om iedereen die online geld wil verdienen de juiste weg te wijzen richting enkel betrouwbare methoden. Dat doen we door op deze website gratis en vrijblijvend informatie, tips, reviews en ervaringen te publiceren.

Strategie

Wij testen zelf alle methoden die we aanraden eerst zelf uit. Zo weten welke methoden werken en hoe betrouwbaar ze zijn. In onze blog vind je dan ook reviews van alles websites die we aanraden: we zijn zelf nog steeds lid!


Partners


Volg ons op Facebook: