Geld verdienen stappenplan

Online geld verdienen? Gratis, makkelijk en snel, iedereen kan dat leren met ons stappenplan! Thuiswerk via internet was nog nooit zo simpel met onze tips.

Makkelijk online geld verdienen - Stappenplan

€10,000 per maand verdienen vanuit je bureaustoel! Klinkt mooi toch? Te mooi misschien? Er zijn inderdaad heel veel websites die jou beloven om snel geld te verdienen via internet. Vervolgens moet je wel eerst even je e-mailadres invullen of het E-book kopen… jaja. Deze slimmeriken willen alleen maar geld aan jou verdienen. Ze verkopen gewoon je e-mailadres waardoor je opeens allemaal spam krijgt of vragen geld voor hun E-book, waar je uiteindelijk helemaal niet snel rijk van blijkt te worden. Als dat mogelijk was geweest, dan hadden we dat allemaal al wel geweten…

Toch is het niet onmogelijk om online geld te verdienen, sterker nog: Het is vrij gemakkelijk. Er zijn betrouwbare methoden waarbij je niet al te veel risico loopt. Simpel en snel, via internet, vanuit huis. Zeker als beginner wil je niet teveel risico nemen. Daarom bieden wij jou gratis de helpende hand. Met ons stappenplan, dat gratis toegankelijk is, leer je stap voor stap om de beste online verdienmethoden te combineren en daar het meeste uit te halen. Om te beginnen creëer een vaste bron van inkomsten en bouwt daarop verder. Elke stap die je verder komt in het plan, ga je meer verdienen!

Stap Verdiensten
1 - Doel bepalen en inschrijven Vandaag nog €100,-
2 - Spaarprogramma's €1000,- per jaar
3 - Enquêtes €2000,- per jaar
4 - Cashback & affiliate marketing €5000,- per jaar
5 - Referrals €10.000,- per jaar


geld verdienen online stappenplan

Stap 1 - Doel bepalen en inschrijven

Voordat je aan de slag gaat met online geld verdienen raden we je aan om een doel te kiezen. Als je namelijk naar een bepaald doel toewerkt motiveert dat je om vol te houden. Dit is belangrijk, want wanneer je begint om zelf online geld te verdienen is het makkelijk om op te geven. Het lijkt namelijk in het begin niet zo snel te gaan. Laat dit je niet ontmoedigen, uiteindelijk gaat het steeds sneller!

Wil je een eenmalig extraatje? (stap 1), elke maand een zakcentje bijverdienen? (stap 1-2), elk jaar gratis op vakantie? (stap 1-3), spaar je voor iets groots zoals een nieuwe auto? (stap 1-4), of wil je echt veel geld verdienen en zelfs helemaal stoppen met je baan in loondienst en zelf je werktijden bepalen? (stap 1-5) Het is helemaal aan jou. Tussen haakjes hierboven zie je tot welke stap je ons stappenplan moet volgen om je doel te bereiken. En onthoud, hoe meer tijd jij erin stopt, des te meer de stappen jou zullen opleveren!

Om te beginnen zal je jezelf moeten aanmelden bij verschillende spaarprogramma’s en enquêtepanels . Daar zijn er honderden van, maar de meeste zijn helemaal niet zo interessant. Ze leveren te weinig op, of zijn gewoonweg niet betrouwbaar. Daarom hebben we lijsten samengesteld met betrouwbare sites. Voor het aanmelden krijg je op de verschillende sites een startbonus zodat je gelijk begint met verdienen.

TIP: maak hiervoor een speciaal e-mailadres aan, bij voorkeur hotmail of gmail in verband met de spamfilter. Hierdoor gaan de mailtjes niet door je privé berichten heen en houd je overzicht.

TIP: schrijf je bij alle spaarprogramma’s en enquêtepanels in. Dit levert je niet alleen een mooie startbonus op, maar dan verdien je ook veel sneller.

TIP: vul na het inschrijven meteen je profielkenmerken in. Daarvoor krijg je vaak al extra geld, en later zorgt dit ervoor dat je meer mailtjes en enquêtes krijgt om geld mee te verdienen.

Heb je jezelf aangemeld voor alle spaarprogramma’s en enquêtepanels? Mooi! Dan heb je nu al ongeveer €100,- verdiend aan startbonus! Niet verkeerd lijkt ons zo, voor een uurtje werk. En veel beter nog: nu ga je dagelijks online geld verdienen! Ga snel naar stap 2 om ervoor te zorgen dat dat zoveel mogelijk is.

Stap 2 - Spaarprogramma's

Je hebt je in de vorige stap aangemeld bij alle spaarprogramma’s en enquêtepanels . De spaarprogramma’s zijn de makkelijkste manier om online geld te verdienen. Om dit goed te begrijpen leggen we eerst kort uit hoe spaarprogramma’s zelf aan hun geld komen: het toverwoord is affiliate marketing. Dit betekent reclame maken voor anderen, en daar geld mee verdienen. Dit is precies wat de spaarprogramma’s doen. Ze maken reclame voor andere bedrijven en krijgen daar geld voor. Elke keer als jij een website bezoekt, je inschrijft op die website of er iets koopt verdient het spaarprogramma daaraan. In ruil daarvoor betalen ze jou een deel van die verdiensten terug, om het interessant te maken en jou daarmee kortingen te geven op bijvoorbeeld webshops.

Dat betekent dus dat jij hier geld mee kan verdienen. De makkelijkste manier om dat te doen zijn klikmailtjes. De spaarprogramma’s gaan jou namelijk mailtjes sturen met acties van de bedrijven waar ze reclame voor maken. En als je op het linkje in dat mailtje klikt, krijg je daar geld voor, helemaal gratis dus! Meestal is de vergoeding 1 cent. En met 40 spaarprogramma’s die meerdere mailtjes per dag sturen loopt dat al snel op. Dan nog lijkt het overigens niet heel snel te gaan, maar bedenk wel dat als je een beetje doorklikt je elke 2 seconden een cent verdient, is dat gewoon €18,- per uur. Daarnaast kun je ook meedoen aan de acties, want daar krijg je vaak nog veel meer voor! Je kunt denken aan gratis acties waarbij je jezelf moet inschrijven voor nieuwsbrieven, maar vaak kun je geld terugkrijgen bij de aankoop van een product. En als je gewoon dingen koopt die je toch nodig hebt is ook dat weer mooi meegenomen.

Los van de mailtjes die je krijgt zijn er op de sites van de spaarprogramma’s voor ook goede verdienmogelijkheden. Zo vind je daar nog veel meer acties, en kun je geld verdienen met klikbanners, betaalde links, dagelijkse jackpots en het spelen van spelletjes. Kijk gewoon eens rustig rond op de sites en ontdek wat er mogelijk is.

TIP: Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met het klikken van je mailtjes. Ter eerste stapelen ze zich dan snel op, maar ten tweede verlopen de acties vaak ook na enkele dagen.

TIP: Doe mee aan gratis acties om je verdiensten te boosten. Dat gaat vaak al 10 keer zo snel!

TIP: Onthoud op welke spaarprogramma sites je extra kunt verdienen. Bezoek die dan elke dag zodat je sneller spaart!

Als je bovenstaande tips volgt, dan verdien je per jaar zeker €1000,- Ga snel naar stap 3 om dat bedrag te verdubbelen!


Stap 3 - Enquêtes

Je verdient inmiddels al aardig bij met betaalde klikmailtjes, het meedoen aan acties, klikbanners en spelletjes. Nu is het tijd om die online verdiensten minimaal te gaan verdubbelen. Een goede manier om dat te doen is door enquêtes in te vullen, want daar krijg je veel vergoeding voor. Goede sites om dat te doen zijn de gespecialiseerde enquêtepanels waarvoor je je in stap 1 al hebt aangemeld, en daarnaast zijn er ook spaarprogramma’s die goede enquêtes aanbieden: Euroclix, Jiggy en Qassa. Hiermee verdien je vaak meerdere euro’s per enquête.

TIP: Kijk elke dag op Euroclix onder het kopje ‘Panelclix’ of er onderzoeken klaar staan, dit zijn de best betaalde onderzoeken en er staan er soms wel meerdere per dag klaar!

TIP: Bij Jiggy krijg je ook behoorlijke vergoedingen, maar je moet je er wel apart voor aanmelden. Als je inlogt kun je dit doen onder het kopje ‘Online panel’.

TIP: Qassa stuurt per mail vaak uitnodigingen voor onderzoeken, let wel altijd op de vergoeding want die niet altijd even hoog.

TIP: Maak enquêtes zo snel mogelijk nadat je de uitnodiging hebt gekregen, ze zijn maar beperk online en hebben vaak ook een maximaal aantal deelnemers.

TIP: Vul de enquêtes naar waarheid in, want soms zitten er controlevragen in of krijg je de vergoeding pas nadat je antwoorden zijn goedgekeurd.

Als je bovenstaande tips volgt, dan verdien je per jaar zeker €2000,- Ga nu naar stap 4 om dat bedrag minimaal te verdubbelen!

Stap 4 - Cashback shoppen & affiliate marketing

Cashback shoppen betekent dat je geld terug krijgt wanneer je via een spaarprogramma iets koopt bij de bedrijven waarvoor ze reclame maken. Dit heet affiliate marketing zoals we je eerder hebben uitgelegd. Echter, dit geldt niet alleen voor de acties die je in de klikmailtjes krijgt. Veel spaarprogramma’s werken namelijk doorlopend samen met webshops. Koop je iets via het spaarprogramma bij een van die webshops, dan krijg je korting. Niet direct een lagere prijs in de webshop, maar wel krijg je korting terug gestort (cashback) in je account van het spaarprogramma. Euroclix is hierin de beste, met wel 1900 webshops als partner. Het enige wat je hoeft te doen is niet direct naar de webshop surfen, maar inloggen bij Euroclix en daar met je eigen link naar de webshop gaan waar je iets wilt kopen. Het is misschien meer online geld besparen dan online geld verdienen, maar bedenk maar eens hoeveel geld je bespaart door op al je online aankopen 2% geld terug te krijgen!

En dan is er nog een gouden truc, waarmee je online echt veel geld kan verdienen. Als je het goed doet, nog wel veel meer dan hieronder aangegeven! Je kunt namelijk zelf ook affiliate marketeer spelen, simpelweg via spaarprogramma's zoals Euroclix . Deze site geeft je namelijk de mogelijkheid om de acties op hun site te promoten via Facebook, Twitter etc. Je hoeft alleen maar een leuke actie te liken en als iemand in jouw netwerk die actie koopt, krijg jij er alsnog je cashback voor alsof je het zelf hebt gekocht. verder hoe je niks te doen, alleen kijken hoe je passief inkomen krijgt. Hoe mooi is dat?!

TIP: Gebruik hiervoor zoveel mogelijk Euroclix , dat is gewoon de beste.

TIP: Stem met je eigen affiliate marketing de acties die je promoot af op je doelgroep. Houden je vrienden van barbeque? Deel dan een actie voor een nieuwe barbeque!

TIP: Stem je acties af op de seizoenen. Dus geen barbeque promoten in februari...

TIP: Promoot niet teveel of te rare acties, dan worden mensen in je netwerk je zat en zullen ze je verwijderen!

Als je bovenstaande tips volgt, dan verdien je per jaar zeker €5000,- Ga snel naar stap 5 om dat bedrag te verdubbelen!

Stap 5 - Referrals

Referrals zijn leden die jij bij spaarprogramma’s hebt aangebracht. Je kunt dit op allerlei verschillende manieren doen. De spaarprogramma’s bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk mensen per mail uitnodigen, een persoonlijke aanmeldlink gebruiken of zelfs complete banners op je eigen blog/website plaatsen.

Voor het aanbrengen van leden krijg jij vaak een eenmalige bonus, en soms is er een zogenaamde "referral laag", waarbij je een percentage krijgt van wat jouw referrals verdienen. Kortom, dit kan erg veel opleveren voor jouw verdiensten!

Toch is deze laatste stap is een lastige. Niet om uit te voeren of om succes te behalen, maar eerder om een goede afweging te maken wie wel en wie niet… want iedereen die je aanbrengt, zul je niet meer kunnen benaderen voor je affiliate marketing in stap 4. Dan kunnen ze namelijk zelf de acties krijgen, en sterker nog, zullen zij dezelfde affiliate marketing toe gaan passen! Probeer daarom referrals te verzamelen via de programma's die meerdere referral lagen hebben. Dit betekent dat je ook nog verdient aan referrals van jouw referrals. Soms gaat dit wel 5 lagen ver door! Daar kun je natuurlijk erg veel geld mee verdienen. Gebruik daarom de Top 8 spaarprogramma's want daar krijg je een aanbrengbonus en 10% over de verdiensten van die aangebrachte leden.

TIP: Denk goed na wie je wel en niet uitnodigt voor spaarprogramma’s, en voor welke. Kies altijd voor betrouwbare vrienden/familie, waarvan je weet dat ze het ook serieus zullen nemen. Of kies voor mensen die wat verder van je weg staan, en dus niet dezelfde vriendengroep als jij gaan benaderen met leuke acties (affiliate marketing - stap 4).

Als je bovenstaande tips volgt, dan verdien je per jaar zeker €10.000,-

snel en makkelijk online geld verdienen

Stap 6 - Word eigen baas!

Nu je makkelijk en zonder risico geld bijverdient met de bovenstaande methoden kun je ervoor kiezen om een deel van dat geld te investeren in andere manieren om nog meer geld te verdienen. Want hoewel bovenstaande manieren geen risico met zich meebrengen en bovendien heel makkelijk zijn, wordt je er geen miljonair mee en zeker niet je eigen baas. Dat kan wel met andere manieren zoals:

  1. Een eigen website ;
  2. Een eigen webshop ;
  3. Beleggen in binaire opties (Forex).

Deze manieren kosten wel meer tijd en investering, en brengen ook risico met zich mee dat je de investering kwijt raakt. Daar staat tegenover dat je en heel snel, en heel veel geld mee kunt verdienen!